Jani Toivola teki koskettavan päivityksen menehtyneestä perheenjäsenestä


Näyttelijä, juontaja ja kirjailija Jani Toivola, 45, teki sometililleen koskettavan postauksen, jossa kertoi, että hänen mummi on kuollut:

”Mun rakas mummi nukkui pois perjantaina. Mummi ehti melkein sadan vuoden ikään. Sai elää rikkaan ja monivaiheisen elämän. Ja mä sain onnekseni olla vielä viimeisinä päivinä hänen vierellään. Enimmäkseen pidettiin kädestä ja katottiin silmiin. Kuunneltiin Tapio Rautavaara. Päivän säde ja menninkäinen ja Isoisän olkihattu. Mä sanoin et saat mennä jos siltä tuntuu. Et me kyllä pärjätään.”

Jani jatkoi kertomalla muistojaan mummistaan:

”Mummi opetti mua pienenä tanssimaan ja kerto samalla tarinoita riiureissuilta. Ja kuinka otti ohjat omiin käsiin heti kun oli naisten haku. Et sillai pääs paremmalle humpalle. Mummi kikatti aina tarinoiden välissä ja sit laski taas totisena tahtia.

”Mummi oli se joka näki mut. Jo varhain. Ei koskaan pelännyt sitä mitä olin tai miten itseäni ilmensin. Varmasti yksin mielessään murehti paljonkin mutta ei antanut sen estää elämää tapahtumasta. Muistan että mummin luona olin aina jotenkin vapaa ja pidäkkeetön. Kikatin ja pidin jalkoja ristissä. Lauloin Tarja Ylitaloa ja pukeuduin mummin vaatteisiin.”

Alta tai Instagramista voit tsekata kyseisen päivityksen.

Artikkelikuva: Instagram

SUOSITUIMMAT