Janita Lukkarinen täytti 27 vuotta, tältä hän näyttää nyt, kuvalinkki!


Lymfoomasta kärsivä Janita Lukkarinen rikkoi yli kolmen kuukauden hiljaisuuden ja palasi kertomaan kuulumisiaan.

Hän täytti eilen 27 vuotta.

-En ole pitkään aikaan päivittänyt mitään, olen ollut todella syvissä vesissä ja todella sairaana, hän kertoo julkisuuteen.

-Kun mun syöpä diagnosoitiin 2018, sanoin ”tai sitten lähden 27-vuotiaana, niin kuin Winehouse.” Mun ei olisi lääketieteen näkökulmasta pitänyt olla enää juhlistamassa mun 27v synttäreitä, mutta ihme tapahtui ja sain viettää syntymäpäivän kaikkien läheisimpien kanssa. Mutta toisaalta, nyt mun pelko omalta osaltaan kasvoi tietysti, koska sanoin että lähtisin 27:na…

-Oon juhannustyttö, eilen oli ne mun synttärit. Ihanaa olla neiti kesäheinä. Mutta olin myös sanonut, että mun syntymäpäivä ja kuolinpäivä on sama, joten odoteltaisiinko ensi vuoteen, Jumala, mun Herrani, vapahtajani ja tiennäyttäjä. Varjele ja siunaa Herra, äläkä anna tämän syövän viedä minua vielä. Nää vajaat 3 vuotta ovat olleet tuskallisimmat kuin mikään, mitä ikinä tiedän, Janita lausuu.

Voit katsoa Insta-stories-osuudessa julkaistun ja sieltä jo poistuneen tuoreen selfien asiasta kirjoittaneelta terveyssivustolta, TÄÄLTÄ!

1 KOMMENTTI

  1. Hei Janita
    Olet idolini. Annat kasvot syövälle. Itse sairastuin 28 vuotiaana ja parannuin. Tein vuosia töitä saattohoidossa. Otatko yhteyttä niin jutellaan

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommentti
Kirjoita tähän nimesi

SUOSITUIMMAT