Janna Hurmerinta avautuu pettämisestä – ”Hävetti mennä jopa lähikauppaan”


Muusikko Janna Hurmerinta, 39, kertoo YouTubessa julkaistun Päiväkirjamerkintöjä-sarjansa toisessa jaksossa julkisuudesta ja miten se riepotteli häntä pettämiskohun keskellä. Videon voi katsoa yläpuolelta.

Janna kertoo videolla muun muassa avioliitostaan räppäri Junon kanssa, miehen nimeä kuitenkaan mainitsematta. Parin seurustelusuhde paljastui vuonna 2014 ja seuraavan vuoden elokuussa he menivät naimisiin.

– Suhde tuli nopeasti ilmi julkisesti, mikä ei ollut mun toive. Ja sitten soppa olikin valmis, Janna kertoo. 

Avioliitto ei kestänyt pitkään.

– Mentiin minimaalisella harkinnalla ja nopealla aikataululla naimisiin. Avioliitto ei kestänyt kuin muutaman kuukauden.

Vuoden 2016 alussa Juno nimittäin kärähti pettämisestä Miss Helsinki -kilpailun ensimmäisen perintöprinsessan Cheyenne Järvisen kanssa.

– Media riepotteli eroa pitkään ja toisin kuin oletin, tuntui etten saanut mitään sympatiaa osakseni vaikka olinkin se petetty osapuoli, Janna tilittää. 

Ainoastaan musiikkinsa kautta julkisuudessa halunnut olla artisti otti kohun raskaasti.

– En voinut vaikuttaa siihen, mitä mun ympärillä tapahtui ja tuntui kuin olisin menettänyt kontrollin myös itseeni, ja se aiheutti paljon psyykkisiä ongelmia. Mua hävetti mennä ihmisten ilmoille, jopa lähikauppaan.

Janna kertoo, että hänen kokemansa julkinen nöyryytys oli hänelle liikaa ja että hän tuli siitä katkeraksi sekä surulliseksi. Hän käsitteli asiaa terapiassa ja musiikin kautta, ja alkoi tehdä entistäkin enemmän töitä.

Uusi rakkaus löytyi julkisuuden ulkopuolelta ja Janna tuli raskaaksi. Synnytys tapahtui kuitenkin yllättäen yli kaksi kuukautta etuajassa, kesken Pariisin-matkan. Sairaalassa vietettiin yli neljä viikkoa, mutta lopulta kaikki sujui hyvin.

– Mistään asiasta en elämässä ole kiitollisempi ja ylpeämpi kuin hänestä, Janna sanoo pojastaan.

Alla kuva Jannasta poikansa kanssa ensimmäisenä äitienpäivänään.

 Kuva: Instagram

SUOSITUIMMAT