Janni Hussi yllätettiin kesken suoran lähetyksen: ”TAHDON”


Radio Suomipopin Aamulypsyn juontajat Jaajo Linnonmaa, Janni Hussi ja Tuukka Ritokoski veistelivät ohjelmassa hypoteettisesti, että jos Linnonmaa lähtisi ajamaan rallia, valitsisiko hän kartturikseen Ritokosken vai Hussin. Pian studiossa tapahtui yllättävä käänne.

Hussi julkaisi Instagramissa vanhan kuvan itsestään vaihtamassa autoonsa renkaita ja kertoi samalla, mitä studiossa tapahtui.

– Pian puhelin soi kesken lähetyksen. Soittaja esittäytyy Sami Pajariksi. Viime vuoden rallin nuorten maailmanmestari lähti tiedustelemaan josko allekirjoittanut lähtisi kokeilemaan kartturin hommaa ihan oikeasti. No eihän siihen ollut kun yksi oikea vastaus. TAHDON.

Hussilla on kuvatekstin perusteella hurjasti opeteltavaa kartturin hommiin.

– Ja nyt tuo kuvassa renkaita vaihtava varhaisaikuinen on matkalla kohti historicin EM-osakilpailua @lahtihistoricrally. Elokuussa siis pitäis jotakin ymmärtää nuotittamisesta ja erottaa oikea vasemmasta. Navigaattoria ei ilmeisesti ole soveliasta käyttää.

Kaunotar on kiitollinen, että hänellä on muutama kuukausi aikaa harjoitella ennen kovaa koitosta.

– En oo ihan varma, onko @samipajariofficial nyt ihan varma. Mut onneks tässä on jokunen kuukaus ennen elokuuta. 😅 Nyt vaan kovaa reeniä (ja ajoa!) niin ehkä me löydetään Lahdessa Samin kanssa maaliin. 😂 Tästä pian lisää. 🚗💨

Alla Janni Hussin Instagram-julkaisu.

Kuvat: Instagram

SUOSITUIMMAT