Japanilaisen keittiön herkut saapuivat suurimmille R-kioskeille


R-kioski pn aloittanut yhteistyön laadukkaita japanilaisia ruokia tarjoavan Momotoko-ravintolan kanssa. Suurimmilta R-kioskeilta voi nyt napata esimerkiksi lounaaksi mukaan itse lämmitettävän herkullisen Ramen-keiton tai vaikkapa vegaanisen Goma Vege Katsu Ramen -salaatin.

Laajentamalla mukaan otettavien leipien ja wrappien lisäksi japanilaisiin Momotoko-ravintolan uusiin annoksiin R-kioski haluaa vahvistaa asemaansa myös lounaspaikkana.

Momotokolta R-kioskien valikoimiin tulee kaksi ramen-salaattia, yksi donburi-riisiateria ja valmis ramen-keitto. Ramen-keitto syödään lämpimänä, muut ateriat voi syödä joko kylmänä tai lämmittää itse. Tuotteet kuuluvat vilkkaampien R-kioskien valikoimiin ja lista Momotoko-annoksia myyvistä kioskeista päivitetään R-kioskin nettisivuille.

– R-kioskilla olemme jatkuvasti monipuolistaneet ruokatarjontaamme. Yhteistyö laadukkaiden ja asiakkaiden sydämet jo valloittaneiden tahojen kanssa on seuraava askeleemme. Nyt alkavalla Momotoko-yhteistyöllä vastaamme erityisesti urbaanien kaupunkilaisten toiveisiin mukaan otettavista annoksista. Olen todella fiiliksissä saadessamme kumppaniksemme aasialaiseen ruokaan juuri suositun Momotokon, jonka japanilainen superherkullinen ruoka todella hellii makuhermoja, R-kioskin toimitusjohtaja Teemu Rissanen sanoo.

Myös Momotokon toimintavastaava Curtis Pollard on innoissaan uudesta avauksesta.

– Näin poikkeuksellisena aikana yhteistyö R-kioskin kanssa tarjoaa meille erittäin vahvan kanavan laajentaa toimintaamme myös mukaan otettavien ruokien osalta. Vaikka kuluttajan näkökulmasta annokset vaikuttavat pikaruualta, voin kertoa, että meidän keittiössämme ruokia valmistetaan huolella ja pitkään. Valmistamme itse ravintoloissamme ramen-nuudelimme ja esimerkiksi keittopohjamme on 10 tunnin työn tulosta, Pollard selvittää.

Momotokon R-kioskin annosten valikoimasta löytyy myös vegaaninen ramen-salaatti. Annosten hinnat vaihtelevat 5,90 ja 9,50 euron välillä. Annokset voi maksaa myös yleisimmillä lounasetukorteilla. Valikoima vaihtelee kioskeittain.

Uudet Momotoko-annokset:

–          Teriyaki chicken ramen salad 300g

–          Goma vege katsu ramen salad 300g (vegaaninen)

–          Teriyaki chicken donburi 460g

–          Tonkotsu pork ramen 460g

SUOSITUIMMAT