Jere Karalahdesta kertova elokuva ei miestä säästele – katso rankka traileri


Entisestä huippujääkiekkoilijasta Jere Karalahdesta, 45, kertovan kaunistelemattomaan elokuvan trailerista näet kurkistuksen miehen vaiherikkaaseen ja värikkääseen elämään.

Jere Karalahdesta kertova elokuva Karalahti tulee teatteriensi-iltaan keskiviikkona 13.1.2021. Dokumentti kertoo Karalahden karun ja omalla tavallaan järkyttävän tarinan sekä paljastaa peliurasta ja sen taustoista seikkoja, joita ei ole kerrottu aiemmin.

Juuso Syrjän ohjaamaan elokuvaan on haastateltu Karalahden lisäksi yli 50 henkilöä, hänen perhettään, valmentajiaan, toimittajia, kanssapelaajia, poliiseja, lääkäreitä ja lapsuudenkavereita, Karalahden mukaan aitoja lapsuudenystäviä kotikulmilta Helsingin Tapulikaupungista.

Syvällinen ja ennen kaikkea kaunistelematon elokuva koostuu haastattelujen lisäksi arkistomateriaalista ja dramatisoiduista kohtauksista. Oheisessa trailerissa ääneen pääsevät muun muassa Stanley Cup -voittaja ja olympiamitalisti Kimmo Timonen sekä entinen HIFK-valmentaja Doug Shedden.

Karalahti-elokuvan ovat käsikirjoittaneet Mika Karttunen ja Joona Louhivuori. Tuottajina toimivat Solar Filmsin Jukka Helle, Ida Kallio, Rimbo Salomaa sekä Markus Selin ja elokuvan levittää Nordisk Film.

SUOSITUIMMAT