Jethro Rostedt lataa suorat sanat aluevaaleista: ”Samat broilerit istumaan taas erilaisiin valtuustoihin”

Jethro Rostedt on julkaissut torstain ja perjantain välisenä yönä Facebookissa tekstin, joka on pitkä kuin nälkävuosi. Vai pitäiskö näinä aikoina sanoa pitkä kuin koronakurimus? Miehen aloitus on joka tapauksessa niin naseva, että se saa tavaamaan kirjoitusta pidemmälle.

– Heilun täällä vielä tähän aikaa hereillä, kun ottaa niin s***nasti päähän.

Rostedt on ehdolla aluevaaleissa, mutta hän tuo selväksi, ettei avautumisen syynä ole äänien kalastelu. Eikä miehen puolesta kuulemma tarvitse äänestää ketään muutakaan, jos ei kiinnosta.

– Me ehdokkaat haetaan nyt siis paikkaa johonkin himmeliin, mistä kukaan ei tiedä yhtikäs mitään. Miljardeja sinne ja miljardeja tänne. Puhutaan kaiken maailman hyvinvoinneista, vaikka meillä on nyt tulossa 21 pahoinvointialuetta, kun pitäisi olla viisi hyvinvointialuetta, Rostedt lataa.

Miehen on vaikea sulattaa sitä, aluevaaleihin liittyen puhutaan hyvinvoinnista, vaikka koronarajoituksista seuraa jotain aivan muuta.

– Samalla rajoitetaan sitä ja rajoitetaan tätä. Kokoonnutaan pohtimaan jotain asiantuntijoiden kanssa. Vielä pitäisi jaksaa. Ainakin kuukausi tai pari.Mutta mitä? Mitä pitäisi jaksaa? Katsoa tätä totaalista sekoilua? Ei.

Rostedt venkoilee, että tiettyjä asioita ei otettaisi puheeksi ennen vaaleja harkitusta syystä.

– Nyt ei varmasti kannata sanoa mitään, että saataisiin samat broilerit istumaan taas erilaisiin valtuustoihin, kautta maan.

Koko Rostedtin pitkän kirjoituksen löydät alta.

SUOSITUIMMAT

Seiska: Samuli Edelmannin ja Katariina Kaituen muhinoinnista kehittyi erikoinen asumiskuvio

Seiska julkaisi reilu vuosi sitten paparazzikuvat Samuli Edelmannin, 53 ja Katariina Kaituen, 54, muhinoinnista. Entiset opiskelukaverit suutelivat kiihkeästi miehen autossa espoolaisen kauppakeskuksen...

Jethro Rostedt lataa suorat sanat aluevaaleista: ”Samat broilerit istumaan taas erilaisiin valtuustoihin”

Jethro Rostedt on julkaissut torstain ja perjantain välisenä yönä Facebookissa tekstin, joka on pitkä kuin nälkävuosi. Vai pitäiskö näinä aikoina sanoa pitkä...

Kirsi Ylijoen suuri suru: ”Yhdessä vietettävät päivät vaihtuivat hautajaisten järjestelyihin”

Näyttelijä Kirsi Ylijoki kertoo Instagramissa kohdanneensa suuren surun. Hänen isänsä menehtyi tiistaina. Isä asui viimeiset aikansa hoivakodissa ja kuolema oli tullut tyttärelle...

Lotta kertoo papan tilanteesta Hymylle: ”Kuin eri ihminen”

Tuoreessa Hymyssä on suureen suosioon nousseen Lotta ja pappa -laulajakaksikon haastattelu. Siinä käydään muun muassa läpi Alzheimerin tautiin sairastuneen papan tilannetta.

Yli 80v mies aiheutti hengenvaaran Lahdessa – poliisit joutuivat puuttumaan tilanteeseen kahdesti

Hätäkeskukseen tuli torstaina kymmeniä soittoja samasta asiasta. Henkilöautokuskin kerrottiin ajavan moottoritietä väärään suuntaan. Poliisi sai pysäytettyä auton Lahden kohdalla Lotilan liittymässä.

Erika Vikman teki suhteestaan Dannyyn kaiken kertovan julkaisun

Dannyn ja Erika Vikmanin yhteenpaluusta on spekuloitu viime viikot. Varsinainen möhinä alkoi, kun Seiska kertoi entisen avoparin ja Dannyn Helmi-ystävän välillä vellovan...

Anna: Antti Luusuaniemi, 42, kärsii sydänongelmista

Anna-lehdessä on näyttelijä Antti Luusuaniemen haastattelu. Syke-sarjaa tähdittävä mies kertoo muun muassa intohimoisesta suhtautumisesta työhönsä. Hänellä on riittänyt mukavasti rooleja elokuvissa ja...