Johanna Tukiainen lähetti Seiskalle kuvia – vakuuttaa saaneensa vauvansa takaisin sosiaaliviranomaisilta


Seiska uutisoi tänään uuden elämän Ruotsissa aloittaneen Johanna Tukiaisen joutuneen jälleen todella ikävään tilanteeseen. Entinen kohukaunotar kertoo lehdelle avomiehensä paljastuneen huumerikolliseksi.

Johannan selostuksen mukaan miestä epäillään Ruotsissa tapahtuneista huumausainerikoksista. Lisäksi tämä on istunut pitkän linnatuomion synninmaassaan Albaniassa. Johanna myös kertoo Seiskalle avopuolison pahoinpidelleen häntä kahdesti.

Tapahtumien seurauksena tai niiden tuoksinnassa pariskunnan Isabelle-vauva haettiin lokakuussa sosiaaliviranomaisten huostaan. Nyt Johanna kuitenkin vakuuttaa saaneensa lapsensa takaisin.

– Se (sosiaaliviranomaisten puuttuminen tilanteeseen) on totta, mutta kyse oli vain parista päivästä. Sosiaaliviranomaiset halusivat varmistaa lapsemme turvallisuuden, kun vauvan isä kävi minuun käsiksi, Johanna selostaa Seiskalle.

– Kyse ei todellakaan ole mistään huostaanotosta eikä uudelleensijoituksestakaan tai vastaavasta. Isabelle on tälläkin hetkellä minulla, nainen painottaa.

Todisteeksi Johanna on halunnut lähettää Seiskalle kaksi tänään otettua kuvaa. Näet ne täältä. Nainen myös ilmoittaa, ettei hän aio enää tuoda tyttärensä kasvoja julkisuuteen sosiaalisessa mediassa tapahtuneen kirjoittelun vuoksi.

SUOSITUIMMAT