Johanna Tukiaiselta hurja ulostulo lapsestaan


Johanna Tukiainen on tehnyt sometilillään Instagramissa hurjan ulostulon. Hän tekee vertauksen eläinmaailmaan todeten, ettei sielläkään poikasia viedä pois, kun emo imettää niitä.

-Lasta ei saisi koskaan erottaa omasta äidistään! Lapseni riistettiin minulta alle 2-vuotiaana, joka oli vielä imetysikäinen, hän syyttää netissä.

Hän jatkaa päivityksessään huomaavansa itse äitinä, ettei lapsi ole onnellinen eikä voi niin hyvin muualla kuin äitinsä kanssa. Hän syyttää tilanteesta pahoja ihmisiä, jotka ”nauttivat muiden kärsimyksestä, ovat sadisteja ja jonkin sortin narsisteja tai psykopaatteja.”

-Ruotsi teki sekä minulle että lapselleni vapaudenriiston. Lisäksi se ei riittänyt vaan he vielä vangitsivat minut 10 vuorokaudeksi Ranskaan ja 52 vuorokaudeksi tutkintavankeuteen Ruotsiin! Minun ”rikokseni” on olla äiti. Ulkomaille matkustaminen oman lapsensa kanssa: onko ihmisillä käsitystä mistään? Miten se voi olla ”rikollista.”

Tukiainen toteaa pitkähkössä päivityksessään kantanaan, että viranomaiset valehtelevat. Lisäksi media on valehdellut jo kauan.

Voit katsoa Tukiaisen tuoreen esiintymisen ravintola Pallogrillissä alta:

SUOSITUIMMAT