Minne katosi Maisa Torppa?


Monet muistavat rallikuljettaja Jari-Matti Latvalan kanssa seurustelleen kohukaunotar Maisa Torpan, jonka piti noin neljä vuotta siten avioitua Jari-Matin kanssa, mutta joka ilmoitti parin erosta lokakuussa 2019 Seiskan uutisoitua Torpan salasuhteesta it-alalla työskentelevään henkilöön.

Torppa kertoi kyseessä olleen vain ystävän, mutta avioitui kuitenkin suhdekohun kohteena olevan Mikko-nimisen miehen kanssa vain neljä kuukautta myöhemmin 14. helmikuuta 2020.

Tammikuussa 2021 Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Tyttövauva syntyi 29. heinäkuuta 2021 ja on siis pian kaksi ja puolivuotias.

Lehdissä nähtiin joitakuita Torppaan liittyviä uutisia ja hänen väitettiin olevan epäiltynä erilaisista teoista, mutta sittemmin on selvinnyt, ettei mitään syytteitä ole nostettukaan.

Sen sijaan Torppa on kadonnut julkisuudesta liki kokonaan. Hänestä ei enää nähdä juttuja ja haastatteluja missään, vaikka hän esiintyi vielä pari vuotta sitten Gossip Moms -tv-realityssä.

Torppa katosi siis äitiyden maailmaan. Hän on kertonut olevansa pullantuoksuinen äitihahmo, ja se näyttää erityisen hyvin pitävän paikkansa.

Torppa myös on osoittanut sen, että julkisuudesta voi – jos ei kadota – niin ainakin hillitä sitä, kun ei vain anna juttuja julkisuuteen. Torppa sinänsä jää suomalaiseen mediahistoriaan, ja toivottavasti älykkäästä, sanavalmiista ja näyttävästä Maisasta vielä kuullaankin.

 

SUOSITUIMMAT