Jonna Tervomaa, 49, katosi vuosia sitten julkisuudesta – tältä hän näyttää nyt


Jo lapsitähtenä ”Minttu sekä Ville” -kappaleella Suomen kansan hurmannut Jonna Tervomaa, 49, on tehnyt menestyksekkään uran muusikkona. 1990-luvun lopulla ja 2000-luvun alussa hän oli yksi Suomen suurimmista tähdistä mm. hiteillään ”Suljettu sydän”, ”Yhtä en saa” ja ”Rakkauden haudalla”. Viime vuosina seitsemän Emma-palkintoa voittanutta laulaja-lauluntekijää ei ole kuitenkaan nähty paljoa julkisuudessa.

Tervomaa meni naimisiin yhdysvaltalaisen Darin Grayn kanssa vuosi sitten ja asuu tällä hetkellä Illinoisissa. Pariskunnan yhtyeen On Fillmore + Jonna Tervomaa ensimmäinen Yhdysvaltojen keikka on tiedossa 29.5. Massachusettsissa järjestettävässä Solid Sound Festivalissa.

Tervomaa julkaisi juuri kuvia Illinoisista, jossa hän kertoo kirjoittavansa omaelämäkertakirjaa. Hän aloitti kirjan työstämisen jo yli kolme vuotta sitten.

– Välillä on pitänyt ottaa reippaita askeleita etäisyyttä. Mielenkiintoista. Vaikeaa. Joskus maantieteellinen etäisyys auttaa. Aika paljon on jo ehtinyt elämässä tapahtua ja silti kaikki hommat on ihan kesken!

Musiikkia Tervomaa ei ole kuitenkaan unohtanut.

– Valmistaudun myös konserttiin, joka tapahtuu 29. toukokuuta Solid Sound festivaaleilla. On Fillmore + Jonna Tervomaa on ensimmäinen keikkani Yhdysvalloissa. Odotan sitä suurella innolla ja mielenkiinnolla. Tuntuu mahtavalta päästä sellaisen yleisön eteen, jolla ei ole hajuakaan, kuka olen tai mitä olen aiemmin tehnyt. Tiedättekö? Vähän kuin vieraassa kaupungissa kuljeskelu. Vapauttavaa.

Illinoisissa kesä on jo alkanut.

– Lämpötila ja ilmankosteus tämän hetkisessä lymypaikassa pitää hiukset pörhöllään ja kehon lämpimänä. Laulu luistaa. Ja inspiroivia yksityiskohtia riittää. Terveisiä sinne koti Suomeen🖖Lippu korkealla!

Alla Jonna Tervomaan Instagram-julkaisu.

Pariskunta juhli hiljattain ensimmäistä hääpäiväänsä.

Myös Darin on muusikko ja hän soittaa bassoa Tervomaan singlellä ”Vaikuttavat aineet”.

Alla Tervomaasta 10-vuotiaana lapsitähden tehnyt ja platinaa myynyt kestohitti ”Minttu sekä Ville”, jolla hän voitti Syksyn sävel -laulukilpailun.

SUOSITUIMMAT