JP Kukkonen kertoo vihdoin totuuden ”yhteenpaluustaan” Netan kanssa


JP Kukkonen on vieraana Nanna Karalahden Vahvasti-podcastin tuoreessa jaksossa. JP juttelee pitkät pätkät bisnestaustastaan, mutta luonnollisesti keskustelu Nannan kanssa kääntyy myös hänen kohusuhteeseensa (ex?-)vaimo Netan kanssa.

Kaksikko jätti viime joulukuussa avioerohakemuksen Netan rikostaustan tultua julkisuuteen. Maaliskuussa viihdeuutisten seuraajat hieraisivat silmiään, kun Kukkoset olivat erosta huolimatta suunnanneet yhdessä Tukholmaan.

Samoihin aikoihin Netta kertoi toimittajalle, että he olivat palanneet JP:n kanssa yhteen. Kauramiljonäärin mukaan asia ei kuitenkaan pitänyt paikkaansa.

– Ex-vaimo sitten meni sanomaan, että olemme palanneet yhteen. Kun Seiska sitten torstaina ilmestyi, joudun vähän korjaamaan, että ei olla, vaikka Netta niin sanoi. Olemme kuitenkin hyvissä väleissä, edelleen, JP toteaa Nanna Karalahdelle Vahvasti-podcastissa.

Kommentti on siinä mielessä erikoinen, että pari viikkoa sitten Kukkoset esittelivät somessa upeita sormuksia, jotka oli pujotettu vasempiin nimettömiin. Pariskunnan uutisoitiin menneen uudelleen kihloihin, mutta tiettävästi heidän avioeronsa ei ole vielä virallinen.

SUOSITUIMMAT