Juha Perälä uudesta tv-sarjastaan: ”Yleensä saan itse näpeille”


Tänään alkaa FOX-kanavalla norjalaisformaattiin perustuva Melkein MENSA -viihdeohjelma, jota juontaa Juha Perälä. Nopeatempoisessa hyvän tuulen showssa toisena vakiokasvona nähdään Eero Ritala

Melkein MENSA perustuu norjalaiseen hittiformaattiin Huskestue, joka on pyörinyt Norjan TV2:lla jo vuosia ja voittanut muun muassa maan parhaan viihdeohjelman Gullruten-palkinnon.

Juha-Perälä-melkein-mensa

Kussakin jaksossa käsittelyyn otetaan kaksi teemaa, joilla ei ole mitään yhteistä nimittäjää. Tässä ohjelmassa tyhmyydestä rankaistaan ja vastaamaan pääsee vasta suoritettuaan eriskummallisia tehtäviä.

Melkein MENSA:n haasteisiin tarttuvat julkkisvieraat. Joka viikko mukana on kolme uutta vierasta: kaksi heistä muodostaa yhden kilpailujoukkueen, ja kolmas vieras kilpailee Eero Ritalan parina. Perälä suosittelee katsojia varautumaan kaikkeen.

– Tämä ohjelma on melkoinen tietovisan, toimintakomedian ja talk shown risteytys. Tarjolla on sadetta ja sähköiskuja, noloja tilanteita ja vaaran tuntua. Yleensä saan itse näpeille, mutta onneksi olen kerrankin karttakepin toisessa päässä, opettajana, Perälä kertoo. 

Kauden avausjaksossa nähdään kisailemassa näyttelijät Niina Lahtinen ja Ulla Virtanen sekä juontaja Ile Uusivuori. Aihepiirinä on pallot ja musiikki. 

Juha-Perälä-melkein-mensa

Toisessa jaksossa puolestaan visailemassa ovat bloggaaja ja juontaja Veronica Verho, laulaja Benjamin Peltonen ja rokkari Archie Cruz. Jakson aihepiireinä ovat politiikka ja bodybuilding.

Melkein MENSA alkaa FOX-kanavalla tiistaina 18.8. klo 20.00.

Lähde ja kuvat: Fox

SUOSITUIMMAT