Juha Tapio ja Mikael Gabriel julkaisivat yllättäen yhteissinglen – kuuntele täältä!


”Edes banaani ei oo enää banaania”

Juha Tapio ja Mikael Gabriel yhdistivät yllättäen voimansa julkaisemalla yhteisen singlen ”Kompassi”. Kappale kehottaa luottamaan omaan sydämeen kompassina. Kappaleen tunnelma on kesäisen kevyt, mutta antaa lyriikoillaan myös ajattelemisen aihetta, kuten molempien artistien tyyliin sopii. Kuuntele kappale yläpuolelta!

Mikael Gabrielin edellinen albumijulkaisu oli Elonmerkki viime vuodelta. Albumiraitaan tehty, Karim Sahebin ohjaama musiikkivideo ”Tokio” toi artistille Emma-palkinnon tänä vuonna. Miklun viimeisin singlejulkaisu oli isoksi Spotify-hitiksi tänä keväänä noussut ”Nallekarkit”, johon saatiin niin ikään Karim Sahebin käsialaa ollut Matrix-henkinen musiikkivideo. Kappaleella vieraili JVG. Kesällä Miklu keikkailee ympäri Suomea ja hänet nähdään mm. Justin Bieberin lämmittelijänä Kaisaniemessä 9.8.

Juha Tapio julkaisi edellisen albuminsa Pieniä taikoja vuonna 2019, jonka jälkeen hän jäi tauolle suoraan loppuunmyydyn Hartwall Arenan lavalta. Hän palasi tauolta syyskuussa 2021 uransa suurimmalla Spotify-hitillä ”Valitsisin sut” ja tänä keväänä hän julkaisi kantaaottavan ”Vaadin rauhaa” -singlen. Artisti on keikoilla läpi kesän: hänen keikkakesänsä huipentuu Ratinan Stadionilla, Tampereella lauantaina 6.8.

– Oli aikakin, että tuli tilaisuus tehdä jotain yhdessä! Mutta semmosta se on: tilaisuuksia tulee ja niihin haluaa tarttua, kun pitää sydäntä kompassina, kommentoivat artistit yhteisbiisiään.

SUOSITUIMMAT