Käärijän temppu raivostutti viisufanit: ”Ihme touhua ja draaman hakua!”


Käärijän piti jakaa Suomen pisteet lauantai-illan viisulähetyksessä. Alkuillasta artisti kuitenkin ilmoitti Instagramin stories-osiossa, ettei hän haluakaan kyseistä pestiä.

– Olen päättänyt jättäytyä pois tämän illan Euroviisujen pisteidenannosta. Pisteiden jako tämän illan finaalissa ei tunnu oikealta, Käärijä kirjoittaa julkaisussaan.

Melko pian Käärijän ilmoituksen jälkeen Ylen sivuilla ilmoitettiin, että viime vuoden viisukakkosen tilalle on onnistuttu saamaan tuuraaja pikavauhtia.

– Toinen henkilö on antamassa äänet, mutta en voi vielä kertoa kuka, koska asioita ei ole vielä vahvistettu [Euroopan yleisradiounioni] EBUn kanssa, Ylen Luovien sisältöjen ja median johtaja Ville Vilén toteaa.

Hän pitää Käärijän perumista ikävänä juttuna.

– Mutta me luonnollisesti kunnioitamme artistin omaa päätöstä tässä asiassa, Vilén lisää.

Kaikki viisufanit eivät kuitenkaan ole yhtä ymmärtäväisiä. Käärijän viime hetken ilmoitus on poikinut runsasta keskustelua.

– Mitä pirua tuota tietoa piti pantata viime tippaan asti? Ihme touhua ja draaman hakua! Kai tämä tilanne on nyt ollut tiedossa jo vaikka kuinka kauan. Ymmärrän pointin, mutta miksei asiaa voinut ilmoittaa jo aika päiviä sitten?!? eräs nettikeskustelija jyrisee monen muun kompatessa.

SUOSITUIMMAT