Kaisa Mäkäräinen avautuu ensimmäisen kerran erostaan: ”Ollut aika paha mieli”


Entinen huippuampumahiihtäjä Kaisa Mäkäräinen, 39, on ollut vaitonainen häntä koskeneista salasuhdeuutisista, mutta vahvistaa nyt Instagramissa eronneensa kihlatustaan Jarkko Siltakorvesta, 49, noin vuosi sitten.

– En yleensä kommentoi yksityiselämääni julkisesti kovinkaan paljon, koska ajattelen, että kotiasioista ainakin osa on kiva olla omia, ihan jokaisella.

– Urheilun tiimoilta 17 vuotta julkisuudessa on koulinut minua niin hyvässä kuin pahassa ja olen ihan sinut sen kanssa, että ammattini myötä elämäni kaikista käänteistä on ollut tarinaa. Kerron niistä mielelläni harkitusti jatkossakin, mutta viime päivinä on ollut aika paha mieli.. 😔

– Erosimme valitettavasti Jarkon kanssa noin vuosi sitten pitkän pohtimisen jälkeen. Emme kokeneet tarpeelliseksi infota asiasta kuin läheisiämme, koska asia oli luonnollisesti meillekin vaikea. Työasioiden takia Jarkko muutti pois vasta keväällä. Olemme edelleen tosi hyvissä väleissä keskenämme, mikä lämmittää miun mieltä paljon. ☺️🙏🏼 Elämä on mennyt rauhassa pikkuhiljaa eteenpäin.

Mäkäräinen aikoo nyt jatkaa somettamista kuten ennenkin ja pahoittelee, että jätti tästä julkaisusta pois kommentointimahdollisuuden.

Seiskan mukaan Mäkäräinen on ollut ”jo pitkään” salasuhteessa ex-hiihtäjä Ville Nousiaisen, 38, kanssa, jonka hiihtäjävaimo Mona-Liisa Nousiainen menehtyi vatsasyöpään kolme vuotta sitten.

Alla Kaisa Mäkäräisen Instagram-julkaisu.

SUOSITUIMMAT