Kalle Palanderin vaimolla sutinaa kahden julkkismiehen kanssa? Seiska paljasti toisen – katso kuva


Entisen alppihiihtotähden Kalle Palanderin, 43, avioliitto-ongelmat nousivat otsikoihin pari viikkoa sitten, kun mies kertoi Seiskalle saaneensa kuulla, että vaimollaan Riina-Maijalla, 43, on ollut jo pidempään toinen mies.

– Tuntuu, että kaikki muut ovat tienneet siitä paitsi minä, Palander tilitti Seiskalle.

Kalle oli Levillä Ylen selostustöissä ja Riina-Maija oli siellä samaan aikaan mökkeilemässä oman seurueensa kanssa. Palander kertoi nähneensä vaimonsa viikonlopun aikana vain kerran, jolloin kohtaaminen oli jäätävä ja Riina-Maija tiuski miehelleen, että ”oliko v***u pakko tulla pilaamaan hänen ja kavereiden viikonloppu”.

Seiska uutisoi nyt saaneensa selville mysteerimiehen henkilöllisyyden. Lehden mukaan mies on tunnetun julkkiskaunottaren liikemiesrakas ja että hän ja Riina-Maija olivat ”erittäin läheisissä väleissä pitkin maailmancup-viikonloppua”.

Seiska ei kertonut miljonääriliikemiehen nimeä, mutta paljasti että hänen lisäkseen Riina-Maijalla olisi ollut säpinää viime keväästä lähtien myös HBO Nordicilla esitettävässä His Dark Materials -fantasiasarjassa näyttelevän Pasi Remsun kanssa.

Riina-Maija on kieltänyt jyrkästi suhdeväitteet ja ihmetellyt, miksi Kalle haluaa ”mustamaalata” häntä.

– Ei minulla ole uutta miestä, ystäväporukassa on toki myös miehiä, mikä voi näyttää ulospäin ehkä joltain muulta. Harmi jos näin on käynyt, Riina-Maija vastasi Seiskalle miehensä avautumisten jälkeen.

Kalle on itsekin ollut aiemmin otsikoissa epäiltyjen pettämisten takia. Hän kertoi nyt Seiskalle, että pari ei ole kaikesta huolimatta eronnut, ”mutta onhan tämä meidän juttumme nyt aika levällään. Olen vieläkin ihan pihalla koko jutusta.”

Lähde: Seiska

Kuvat: Instagram

SUOSITUIMMAT