Känniläisen roskaruuan himo johti 3 vuoden vankeustuomioon


19-vuotias nuorimies päätti vetäistä oikein kunnon kännit. Humalaisen ajanvietteenä toimi videopeli, jossa oli linjoilla myös nuorukaisen kaveri. Kaksikolle tuli jonkinlaista riitaa etänä. Tästä syystä nuorukaisella lähti iso pyörä heittämään oikein kunnolla.

Swanseassa asunut brittimies uhkasi tulla veitsen kanssa kaverinsa luo tapporeissulle. Tätä suunnitelmaa hän ei kuitenkaan toteuttanut, vaan lähti mättöruokahimossaan kaupungille sekoilemaan.

Nuorimies meni kebab-pizzeriaan vaatimaan ilmaisia ranskalaisia. Kun puhe ei tepsinyt, hän alkoi huitoa henkilökuntaa veitsellä. Ranskalaiset lyötiin rasvakeittimeen, mutta nuorukaisella pimahti toistamiseen kypsymistä odotellessa. Hän totesi menevänsä viereiseen kauppaan ryöstöreissulle ja tulevansa hakemaan ”v***n ranskalaiset” myöhemmin.

Näin kävikin, mutta nokkela ravintolanpitäjä oli luikahtanut ulkosalle. Kun nuorukainen meni uudelleen sisätiloihin, omistaja nappasi oven lukkoon niin, ettei sitä saanut sisäpuolelta auki. Poliisit tulivat noutamaan nalkissa olleen ryöstön yrittäjän putkaan. Vielä tuossakin vaiheessa mies uhosi ja vaati ”v***n ranskalaisiaan”.

Tapaus sattui viime kesänä ja tuomio julistettiin tällä viikolla. Matthew Hawkins passitettiin nuorisovankilaan. Hän joutuu istumaan puolentoista vuotta ja sen jälkeen seuraa samanmittainen ehdonalainen. Nuorukainen ei saanut kaupastakaan mitään mukaansa, joten tuomio tuli kahdesta ryöstön yrityksestä.

Lähde: Mirror.

SUOSITUIMMAT