Kansanedustaja kärähti pettämisestä – video!


Korona-aikana on mokailtu enemmän ja vähemmän etätyöhön liittyvissä videokokouksissa. Milloin on näkynyt vahingossa mitäkin, kun yhteys onkin ollut vahingossa päällä. Mutta nyt on paha, todella paha!

Argentiinalainen poliitikko Juan Emilio Ameri on kärähtänyt samaisella tyylillä salasuhteestaan. Kyseessä ei ole mikään perähikiän kunnanvaltuutettu vaan kansankongressin jäsen, joka on verrattavissa suomalaiseen kansanedustajaan.

Sikäläinen ”eduskunnan täysistunto” järjestetään toistaiseksi etänä koronatilanteen vuoksi. Lähetys on kaiken kansan nähtävillä YouTubessa. Ameri oli ottanut oikein erityisavustajansa seuraansa tärkeään istuntoon. Huomio oli tosin hieman muualla kuin maan yhteisissä asioissa.

Videolla näkyy, kuinka erityisavustaja istuu Amerin sylissä. Poliitikko ryhtyy nuolemaan naisen rintaa kesken suoran lähetyksen. Lähtöhän siinä tuli kansankongressista alta aikayksikön ja avioero on jo vireillä. Amerilla on vaimonsa kanssa kaksi lasta.

Puolustuspuheenvuorot tekevät tästä miehestä suorastaan selitysten mestarin!

Poliitikko väitti olleensa avustajansa luona, koska hänen kotonaan on heikko nettiyhteys. Nuolemisessa oli kuulemma kyse jonkinlaisesta tarkastuksesta, joka liittyi avustajan hiljattain hankkimiin silikonirintoihin.

Jep, jep. Video esimiehen työterveystarkastuksesta alla.

SUOSITUIMMAT