Kati kertoi somessa perustavansa lehmien vanhainkodin – sai valtavan määrän postia


Muutama päivä sitten Kati Laine teki Facebookiin päivityksen, jossa etsi kotia kymmenelle lehmälle:

-HAETAAN KOTIA: Tiedustelen mahdollisuutta alkuun vuokrata ja jahka elämä on vakiintunut uomiinsa, mahdollisuuden myös ostaa tila Keski-Suomesta (toki kaikki paikat huomioidaan). Etsin itselleni ja kymmenelle lehmälle kotitilaa. Olen perustamassa lehmien vanhainkotia, jossa maksimi paikkamäärä on kymmenen yksilöä. Hinta maksimissaan 100 000 euroa.

-Olen elänyt toimintansa lopettaneella maitotilalla jokusen vuoden Pohjois-Norjassa ja rakastunut näihin isoihin eläimiin. Kaikkia en voinut pitää ja pelastaa, mutta toivottavasti osan kyllä. Jos en löydä uutta kotia meille, täytyy minun luopua lehmistäni. Ja jos löydän, muutan lemmujeni kera Suomeen. Tämä fakta pyydettiin lisäämään kertomustekstiin, jotta en johda kannustajia ja tukijoita harhaan. Pahoittelut, jos näin on tapahtunut.

-Talo tai mökki (mielellään pieni, mutta vesi ja sähkö tulisi olla), navetta tai eristetty ulko- varastorakennus ja laidunmaata (vähintään 2-3 ha). Mahdollisimman käyttövalmis paketti tulisi olla. Aikaa ei ole massiiviseen remontointiin, kun kaikki vapaa-aika menee eläinten parissa ja töissäkin pitäisi käydä.

Eilen Kati muokkasi julkaisuaan ja kertoi saamastaan palautteesta:

-Kiitos hurjasti kaikesta postista ja palautteesta! Olen ihan häkeltynyt saamastani huomiosta. Nyt kahlaan viestit läpi huolella ja soittelen valituille tilojen omistajille. Vielä kerran kiitos kaikille myötäelämisestä!

Katso kyseinen päivitys alta tai Facebookista.

SUOSITUIMMAT