Katri Helena tekee joulukonserttikiertueen – tsekkaa täältä paikkakunnat ja aikataulu


Legendaarinen laulajatähti Katri Helena lähtee yhdeksän konsertin pituiselle joulukiertueelle marraskuun lopussa. Lauantaina 26. marraskuuta Alajärven kirkosta käynnistyvä kiertue vierailee Vaasassa, Mikkelissä, Lappeenrannassa, Nastolassa, Salossa, Tampereella ja Jyväskylässä ennen kuin päättyy sunnuntaina 18. joulukuuta Valkeakosken liikuntahalliin. Odotetun joulukiertueen liput tulevat myyntiin tänään. 

Yksi Suomen menestynein naislaulaja Katri Helena on äänittänyt melkein 500 kappaletta ja hänen laulajan ura on kestänyt lähes 60 vuotta. Viime vuosina harvakseltaan konsertoinut Katri Helena julkaisi viime vuonna Jouluradion virallisen Hoosianna-kappaleen.

– On ihanaa päästä laulamaan taas joulumusiikkia! Matkaan lähdetään sillä ajatuksella, että Tulkoon joulu! Konserteissa kuullaan sekä jouluklassikoita että uudempia, koskettavia joulutarinoita. Omasta, vanhemmasta jouluohjelmistostani kuullaan ainakin Joulumaa ja Aavistus, jotka ovat yleisön toivomuslistalla joka vuosi. Säestyksestä huolehtii taidolla ja tunteella Tessa Virta -orkesteri, Katri Helena kertoo.

Vuonna 1963 julkaistu Poikien kuvat -laulu oli Katri Helenan ensimmäinen levytys. Sittemmin Katri Helenan levyt ovat myyneet kultaa, platinaa ja tuplaplatinaa. Katri Helenan äänitteitä on myyty liki 2 miljoonaa kappaletta.

Katri Helenan joulukonserttien paikkakunnat ja päivämäärät:

La 26.11 Alajärvi, Alajärven kirkko

Su 27.11  Vaasa, Vaasan kirkko

Ke 7.12 Mikkeli, Tuomiokirkko

To 8.12 Lappeenranta, Marian kirkko

La 10.12 Nastola, Nastolan kirkko

Su 11.12 Salo, Uskelan kirkko

Ke 14.12 Tampere, Aleksanterin kirkko

La 17.12 Jyväskylä, Korpilahden kirkko

Su 18.12 Valkeakosken liikuntahalli

Alajärven konsertti alkaa kello 19.00, Vaasan konsertti kello 18.00 ja muut konsertit alkavat klo 18.30. Näiden ikärajattomien konserttien kesto on n. 75 min, eikä niissä ole väliaikaa.

Liput 37,50 € sis. palvelupalkkion, ovelta 40 €. Liput myy lippu.fi ja Vaasassa myös netticket.fi.

Kuva: Lauri Laukkanen

SUOSITUIMMAT