Kesäterassi alkaa tänään – vieraina Ansku Bergström, Elina Gustafsson sekä Pirkka-Pekka Petelius ja Jan Södersved


Lämminhenkinen Kesäterassi-keskusteluohjelma tuo MTV Katsomoon ja MTV3-kanavalle 4.7. alkaen jälleen kesän kiinnostavimmat vieraat ja puheenaiheet. Ohjelmaa esitetään arki-iltaisin maanantaista perjantaihin klo 19.30 alkaen viiden viikon ajan.

Tänään nähtävässä kesän ensimmäisessä jaksossa ovat vieraina Ansku Bergström ja Elina Gustafsson sekä Pirkka-Pekka Petelius ja Jan Södersved.

Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailussa toisiinsa rakastuneet Ansku ja Ellu kertovat elämästään ja rakkaudesta. Lintubongari Pirkka-Pekka Petelius ja Birdlife Suomen tiedottaja Jan Södersved puhuvat lintujen vähentymisestä, mutta myös siitä, kuinka kiva harrastus lintujen tarkkailu on. Kesäterassissa tavataan mielenkiintoisia ihmisiä eri aloilta. Ohjelman juontavat Tuija Pehkonen ja Lorenz Backman.

Kesäterassin juontavat tuttuun tapaan Lorenz Backman ja Tuija Pehkonen sekä viime kaudelta asti uutena kasvona Kesäterassilla ollut Antero Mertaranta. He näkyvät kanavalla vuoroviikoin.

Luvassa on tälläkin kaudella äärimmäisen mielenkiintoinen ja monipuolinen vieraskattaus, kun Allas Sea Poolin terassille haastateltavaksi saapuvat myös muun muassa Petteri Orpo, Helena Puolakka, Ernest Lawson, Lenita Airisto, Tuomas Kyrö, ChisuJoalin Loukamaa, Marko Björs, Sami Hyypiä, Elina Koivisto sekä monia muita.

Tuija Pehkonen ja Lorenz Backman ovat iloisia siitä, kun Kesäterassi jatkuu – jo kuudetta kesää peräkkäin.

– Tänä vuonna tasapainotellaan viihteen kiinnostavien ilmiöiden ja tärkeiden yhteiskunnallisten teemojen kuten ilmaston ja politiikan välillä. Joka kesä tuntuu siltä kuin tulisi kotiin, kun nähdään porukalla talven jälkeen, Pehkonen kertoo.

– Rakastan ihmisiä ja tarinoita. Parhaat hetket ovat usein sellaisia, kun juontokortit unohtuvat ja luodaan yhteinen hetki vieraiden kanssa. Samalla heistä paljastuu ehkä katsojillekin sellainen puoli, jota he eivät ole nähneet aiemmin, Backman toteaa.

Myös Antero Mertaranta, joka ei halua profiloitua vain urheiluselostajaksi, lähtee erinomaisella fiiliksellä uuteen kauteen.

– Minusta on inspiroivaa tavata ihmisiä myös muilta elämänalueilta kuin urheilusta. Olen kiinnostunut yhteiskunnan ilmiöistä laajasti ja tämä näkyy myös vierasvalinnoissa, Mertaranta painottaa.

Kesäterassi maksutta MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla maanantaista perjantaihin 4.7. klo 19.30 alkaen. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

SUOSITUIMMAT