Kirja: Näin Dannyn tytär kommentoi isänsä suhdetta 20v Helmiin


Tällä viikolla julkaistiin Ilkka Lipsasen elämäkerta Tuntematon Danny. Kirjassa kuullaan mietteitä myös Dannyn tyttäreltä Heidi Lipsaselta, jota ei ole juurikaan julkisuudessa nähty.

– Viimeaikaista julkisuutta nuoren tytön kanssa on ehkä hankala ymmärtää, mutta miettiä voi, onko sekin osa hänen laatimaansa käsikirjoitusta. Toisaalta tiedän, että isä tarvitsee apua. Isä ei osaa esimerkiksi laittaa lainkaan ruokaa. On hienoa, että joku pitää hänestä huolta, tytär muotoilee.

Toinen mielenkiintoinen seikka Helmiin liittyen kirjassa on se, että sitä ei ole. Helmiä ei siis mainita ollenkaan nimeltä, vaikka kaksikko on antanut lukuisia yhteishaastatteluja, joissa he ovat hehkuttaneet erityistä ystävyyttään. Sen sijaan kirjassa kerrotaan Armi Aavikosta, Erika Vikmanista ja Liisa Lipsasesta. Myös Dannyn ystäviä ja työntekijöitä on mainittu nimeltä.

Kirjassa on yksi ainoa kohta, jossa Dannyn voisi kuvitella viittaavaan Helmiin.

– Jollekin on hienoa selvitä yksin, mutta minulle se ei ole tärkeää tai minkäänlainen arvo. Ymmärrän, mitä ihmiset ajattelevat ikäerosta. Ystäväni kuitenkin tietävät, että elämässäni tulee ja menee ihmisiä. Ei minun heillekään tarvitse määritellä ihmissuhteitani. Koen joutuneeni tavallaan nuorten mimmien ansaan. He ovat kivoja ihmisiä, mutta heidän myötään julkinen kuva Dannysta on muuttunut. En olekaan enää musiikin tekijä ja laulaja, vaan tyyppi, joka seurustelee nuorten naisten kanssa.

SUOSITUIMMAT