Kirsti Paakkanen pelasti Wallu Valpion uskomattomalla tavalla – hankki 110 000 markkaa puolessa tunnissa


Mediapersoona Wallu Valpio on monen muun julkisuuden henkilön tavoin muistellut Kirsti Paakkasta sosiaalisessa mediassa. Miehen Facebookissa julkaisema muisto ikonisesta bisnesnaisesta on kuitenkin aivan omaa luokkaansa.

– Menin nuorena poikana varaamaan kännissä Helsingin Olympiastadionin syksyllä vuonna 1994. Aamulla heräsin ja perstaskussa 100 000 markan lasku. Pelotti. Tarvitsin rahaa, Valpio selostaa.

Hän ei kerro syytä, mutta joka tapauksessa mies oli saanut päähänsä, että apu löytyisi Marimekon pääkonttorista.

– Pyysin päästä Kirsti Paakkasen pakeille. Sihteeri sanoi, että Kirstillä on nyt tärkeä palaveri menossa japanilaisten kanssa, että nyt ei kerkeä. Sanoin, että nyt on hätä. Sihteeri soitti Kirstille ja kertoi asian. Kirsti lopetti palaverin ja tuli kysymään mikä hätänä.

Valpio oli kertonut rehellisesti, mitä oli mennyt humalassa tekemään. Paakkanen ei ollut asiasta hätkähtänyt, vaan hän oli ryhtynyt välittömästi etsimään ongelmaan ratkaisua. Valpion mukaan Marimekon johtaja oli soittanut muun muassa Jorma Ollilalle ja Martin Saarikankaalle. Pian koossa oli ollut 110 000 markkaa.

– Kirsti kysyi, onko nyt kaikki ok. Aikaa meni alta puoli tuntia. Oli ok. Lähdin kaljalle. Järjestin vuonna 1995 Helsingin Olympiastadionilla hyväntekeväisyystapahtuman nimeltään ”Stadin nuoret nuorten puolesta”, jossa oli toistakymmentä bändiä esiintymässä kymmenen tunnin tapahtumassa. Rauha sinun sielullesi rakas Kirsti Paakkanen, Valpio päättää.

SUOSITUIMMAT