”Kissa saattoi vaimoni raskaaksi” – miehen tilitys naurattaa netissä


Yhden, tai siis pian kahden lapsen isä on kertonut Redditissä perheensä surkuhupaisan tarinan. Haikaran sijasta tällä kertaa vauvan yllätyssaapumisesta vastaa kissa.

Mies kutsuu perheen kissaa kaikella rakkaudella ”pikkupirulaiseksi”. Veijari on kuulemma alusta saakka mennyt, mihin haluaa ja ottanut, minkä haluaa. Milloin on kaikki keittiönkaapit auki ja milloin tavarat levällään.

Pariskunta oli päättänyt, että esikoislapsi ja ”pikkupirulainen” ovat toistaiseksi riittävää seuraa. Vaimon raskaus oli ollut haasteellinen ja vauvan syntyminen keskosena oli aiheuttanut oman haasteensa alkuaikoihin. Ehkäisystä piti huolehtia e-pillereillä, mutta ne aiheuttivat vaivoja. Niinpä käyttöön otettiin kondomit.

Miehellä on ollut tapana säilyttää ehkäisyvälineitään kylppärin laatikossa. Samaisessa paikassa on ollut muun muassa vanupuikkoja, joita kissakin saalistaa mielellään. ”Pikkupirulaisen” tavoille tyypillisesti tavarat olivat olleet jälleen kerran pitkin lattiaa. Mies oli keräillyt repaleiset pumpulit sekä pureskellut tikut roskiin ja koonnut ehjät tavarat sen enempiä miettimättä.

Mietintä alkoi vasta siinä vaiheessa, kun raskaustesti näytti yllättäen ehkäisystä huolimatta positiivista. Mies alkoi epäillä ”pikkupirulaisen” osuutta asiaan.

Ja näinhän se oli. Kortsupakkauksissa oli nähtävissä kynnenviiltoja ja pureskelujälkiä. Ne olivat jääneet pimeässä kylppärissä kiihkon hetkellä huomaamatta.

Mies syyttelee pilke silmäkulmassa itseään. Kuinka hän antoi tuon ”pikkupirulaisen” vedättää itseään. Olisi pitänyt tajuta, että se tonkii, availee ja rikkoo kaiken haluamansa. Toinen lapsi on kaikesta yllätyksellisyydestä huolimatta oikein tervetullut. Mies odottaa innolla tämän kasvavan niin isoksi, että hän pääsee kertomaan huvittavan tarinan.

Lähde: Mirror.

SUOSITUIMMAT