Kiti Kokkonen aloittaa elämänsä syksyn – ”Pelottaa ja jännittää”


Näyttelijä Kiti Kokkonen, 46, loi alun perin Putous-ohjelmassa Tanhupallo-nimisen hahmon, jonka oma ohjelma alkaa MTV3-kanavalla syyskuun 11. päivä. Tanhupallon oma ohjelma on ajankohtaisohjelma, jossa 6-vuotias Tanhupallo kertoo maailman menosta omasta näkökulmastaan ja mukaan mahtuu myös julkkisvieraita.

Kokkonen kertoo Seuralle, että hän kirjoitti sarjaa yhdessä miesystävänsä Ollin kanssa ja tarkoituksena oli tehdä ohjelma, joka viihdyttää kaikenikäisiä.

Kokkonen kertoo myös, että kuvauksiin liittyi jännitysmomentti, kuinka he saavat kaikki kuvakset hoidettua turvallisesti korona-aikana ja vielä aikataulussa, mutta homma saatiin kunnialla pakettiin.

Kokkonen osallistuu tänä syksynä myös 29.8. alkavaan ­Tanssii ­tähtien kanssa -ohjelmaan ja kertoo Seuralle, että ensimmäiset tanssiharjoitukset kestivät 5 tuntia. Hänen olonsa on odottavainen, eikä hän oikein tiedä mitä tuleman pitää, kun samaan aikaan pelottaa ja jännittää. Hän on kuitenkin myös utelias ja todella innoissaan tanssikilpailuun osallistumisesta.

Katso alta tai täältä video, jossa Tanhupallo esittelee uutta ohjelmaa omalla valloittavalla tyylillään.

Lähde: Seura

Kuva: Instagram

SUOSITUIMMAT