Kiti Kokkonen hämmästytti fanejaan uudella kuvalla: ”Ei ehkä ole olemassa kauniimpaa naista kuin sinä!”


Näyttelijä, ääninäyttelijä ja kirjailija Kiti Kokkonen teki läpimurtonsa koko kansan tietoisuuteen vuonna 2018, kun hän voitti Putouksen Vuoden sketsihahmo -kilpailun rakastettavalla Tanhupallo-hahmollaan. Sittemmin Kokkonen on nähty mm. Keihäsmatkat -tv-sarjassa sekä Swingers -elokuvassa (2018). Tänä vuonna hänet nähtiin elokuvassa Se mieletön remppa.

Nyt Kokkonen ihastutti Instagram-seuraajiaan julkaisemalla itsestään suihkunraikkaan kuvan ilman meikkejä. Kuvassa huomio kiinnittyy erityisesti naisen upeisiin hiuksiin, joita hän kertoo värjänneensä hennalla.

– Puolen vuoden hennaamisen jälkeen alkaa tulla luonnonkihara takaisin, mutta ei hätää – KUOHKEUS kestää viisi minuuttia pesun jälkeen ja sitten se LÄTTÄÄNTYY. Siksi on tärkeää ottaa juuri oikealla hetkellä kuva someen. Seitsemän tunnin päästä herätys ja pitkästä aikaa kuvaushommia. IHANAA 🌿🐸🌿

Kokkosen seuraajat kehuvat kilvan tuoretta kuvaa.

– Apua, miten ihana 😍

– On sulla upee kuontalo😍

– Ei ehkä ole olemassa kauniimpaa naista kuin sinä! 😍

– Tukkajumala, ihanat hiukset ❤️

– 👍❤️Kaunis oot.

Alla Kokkosen vuolasta ylistystä saanut kuva.

Jokin aika sitten Kokkonen muistutti fanejaan, että sosiaalisessa mediassa julkaistut kuvat eivät aina vastaa todellisuutta. Hän jakoi alla olevan kuvaparin näyttääkseen, miten erilaiselta ihminen voi näyttää erilaisista kuvissa. Vasempaan kuvaan Kokkonen kirjoitti: ”Selfie oikeasta kulmasta = illuusio” ja oikeanpuoleiseen kuvaan: ”Toisen ottama kuva = realismi”.

Kokkonen nähdään MTV3:lla pian alkavalla uudella Putous AllStars -kaudella.

Kuvat: Instagram

SUOSITUIMMAT