Kiti Kokkonen TTK-putoamisestaan: ”Olen huojentunut”


Tanhupallona koko kansalle tutuksi tullut Kiti Kokkonen on hurmannut katsojia tänä syksynä Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa upeilla tarinallisilla tulkinnoillaan, ja myös tuomareilta on tullut mukavasti pisteitä.

Katsojien suureksi yllätykseksi Kokkosen ja hänen tanssinopettajansa Marko Keräsen 13 viikkoa kestänyt tanssitaival kuitenkin päättyi eilen. Heidän tuomareilta saamansa pistemäärän perässä oli kaksi paria, mutta tällä kertaa katsojien äänet eivät riittäneet jatkoon.

Kokkonen yllätti suorassa lähetyksessä heti putoamisen jälkeen huokaisemalla helpotuksesta.

– En tiedä saako näin edes sanoa, mutta olen huojentunut, Kokkonen sanoi ohjelmassa.

Kokkonen myönsi Ilta-Sanomille, että koko syksyn kestäneet tanssiharjoitukset sekä kilpasuoritukset ovat olleet hänelle raskaita. Hän sanoi tehneensä kaiken, mitä ”näillä rahkeilla pystyn”.

– Nyt on niin väsynyt olo, ettei vaan enää jaksa, Kokkonen sanoi.

Kokkonen lisäsi, että olisi kyllä halunnut jatkaa, mutta energiaa ei enää ollut jäljellä. Hän on TTK:n ohella työskennellyt myös Suomen komediateatterin Juhlakunnossa! -revyyssä eikä hänellä ole ollut lainkaan vapaapäiviä. Hän kertoo vartalonsa käyneen välillä niin ylikierroksilla, että hän välillä heräili pitkin yötä. Yhdestä lähetyksestä hän joutui jäämään pois rajun flunssan takia.

Kokkosen kunto kasvoi syksyn aikana, mutta hän oli valmistautunut putoamiseen ennen jokaista lähetystä.

– Mulla on ollut tosi epävarma olo joka sunnuntai, joten pelkästään se, että selviydyin tansseista jokseenkin, on minulle itselleni jo suoritus.

Kokkonen sanoi IS:lle, että putoamisen jälkeen hänelle vapautuu enemmän aikaa kotiin ”ja se tuntuu nyt tosi kivalta”.

Alla Kokkosen ja Keräsen hyytävä paso doble.

Kuva: Instagram

SUOSITUIMMAT