KK: Sisko paljastaa Kikan todellisen kuolinsyyn


Kikan sisko Kati Lahti palaa Kodin Kuvalehden haastattelussa vuonna 2005 menehtyneen laulajan viimeisiin hetkiin. Hän korostaa, että asioista puhuminen niiden oikeilla nimillä oli Kikan oma toive. Kikka, oikealta nimeltään Kirsi Sirén, ei halunnut kenellekään muulle käyvän samalla tavalla.

– Kirsi ajatteli, että minä olisin oikea henkilö kertomaan asiat juuri, kuten ne olivat. Puhuimme, että kertoisin vasta sitten, kun molempien lapset ovat aikuistuneet ja aika tuntuu oikealta, Kati-sisko kertoo Kodin Kuvalehden haastattelussa.

Kikan päihteiden käyttö lisääntyi hänen uransa huippuaikoina. Vain muutamaa viikkoa ennen kuolemaansa laulaja oli kotiutunut vieroitushoidosta.

Siskokset olivat sopineet viettävänsä yhteisen viikonlopun samoihin aikoihin. Edellisenä iltana Kikka oli soittanut siskolleen hysteerisesti itkien. Hän oli muun muassa kiittänyt Katia yhteisistä hetkistä.

Aamulla Kikan 9-vuotias tytär oli soittanut hätääntyneenä tädilleen, ettei hänen äitinsä herää. Kuolinsyyksi selvisi ”monen eri lääkkeen käytön aiheuttama yhteismyrkytys”. Aiemmin Kikan on kerrottu kuolleen sydänkohtaukseen.

– Ajattelin, että oikea kuolinsyy on yksityisasia. En halunnut, että sitä revitellään lehdissä. Päätin, että en sano Kirsistä julkisesti sanaakaan ennen kuin olen siihen itse valmis, Kati toteaa Kodin Kuvalehdelle.

SUOSITUIMMAT