Kohu ja väitteet Maisa Torpasta kiihtyvät edelleen – ”Jari Matti väisti todella ison luodin”


Televisiosta tuttu kohublondi Maisa Torppa, 29, on joutunut yhä hurjempien väitteiden kohteeksi entisten ystäviensä toimesta.

Seiska haastatteli yhteensä kymmentä henkilöä, jotka ovat kuuluneet Maisa Torpan lähipiiriin ja paljastavat nyt entisestä ystävästään hurjia syytteitä, joista he ovat tehneet poliisille tutkintapyyntöjä muun muassa kunnianloukkauksesta ja laittomasta uhkauksesta.

Torppa on kiistänyt kaikki syytökset ja sanoo puolestaan tehneensä sekä tekevänsä edelleen poliisille uusia tutkintapyyntöjä perättömistä väitteistä. Eilen hän ilmoitti Instagramissa olevansa raskaana.

Raskausuutinen tuo joillekin Torpan vaiheita seuranneille mieleen vuoden 2017, kun hänen sanotaan vedättäneen jääkiekkoilijoita raskausväitteillä rahan toivossa. Seiskan mukaan useat jääkiekkoilijat ovat vahvistaneet tapahtumat.

– Maisa ilmoitti minulle olevansa raskaana. Sanoin, että tulen tekemään raskaustestin itse. Eihän se sitten hänelle sopinut. En ruvennut maksamaan hänelle mitään. Parisuhteeni meni piloille siinä samassa, yksi jääkiekkoilijoista kertoi Seiskalle.

Entiset ystävät syyttävät Torppaa pettämisestä ja valehtelusta. Heidän mukaansa Torppa on mm. iskenyt ystävänsä miehen ja viettänyt yön tämän kanssa. Hänen myös väitetään yrittäneen iskeä kaasonsa miehen viime marraskuussa sekä lähettäneen itsestään rohkeita kuvia muille miehille ollessaan parisuhteessa.

Yksi entisistä ystävistä kertoi Seiskalle voineensa pahoin, kun näki televisiosta Maria Veitolan Yökylässä -ohjelman, jossa Veitola vieraili Torpan luona. Torpaa sanoi ohjelmassa mm. yrittäneensä pelastaa Mikon (nykyinen aviomies) silloisen avioliiton. Ex-ystävä oli iloinen Torpan ja ex-kihlattu Jari-Matti Latvalan erosta Torpan ja Mikon salasuhteen paljastuttua.

– Maisa valehteli Jari-Matille uskomattoman paljon. Olen Jari-Matin kanssa edelleen ystävä. Hän on suoraselkäinen ihminen ja kertonut minulle, että väisti todella ison luodin, kun erosi Maisasta, entinen ystävä sanoi Seiskalle.

Ex-ystäviä myös ärsyttää ”naistenlehtien harrastama Maisan valkopesu, kun tiedämme, etteivät ne jutut pidä alkuunkaan paikkaansa”.

Seiskan mukaan Torpan ystäväpiiri on vaihtunut useita kertoja viimeisten kymmenen vuoden aikana. Hänellä on yksi lapsi entisen aviomiehensä Aten kanssa.

Lähde: Seiska

Kuva: Instagram

SUOSITUIMMAT