Koomikko Ali Jahangiri täysin uudenlaiselle uralle – ”Tämä tuli yllätyksenä”


Televisiosta tuttu koomikko ja juontaja Ali Jahangiri julkaisi eilen Facebookissa päivityksen, jossa hän ilmoitti aloittavansa kokonaan uuden uran. Hän ryhtyy Keskon ruokakauppiaaksi!

Uusi ura on monille yllätys, sillä ala ei ole miehelle ennestään tuttu.

– Jokainen, joka meikäläisen tuntee on sanonut, että tämä uutinen tuli yllätyksenä. Olen muutaman vuoden ajan pohtinut, mitä teen sitten, kun minun on aika jättää lavat. Näin yrittäjänä minulla ei ole mitään esteitä kokeilla uusia asioita. Ongelmana on ollut löytää se, mitä haluan aidosti tehdä. Olen saanut tehdä komiikkaa tasolla, jolla en olisi ikinä uskonut sen olevan mahdollista. Olen esiintynyt kymmenilletuhansille ihmisille, tehnyt hienoja ohjelmia ja elokuvia. Minusta on myös tullut isä ja sitä kautta en enää pohdi pelkästään omaa tulevaisuuttani, vaan pyrin rakentamaan jotain myös läheisilleni ja erityisesti lapsilleni.

Jahangiri paljastaa olleensa jo reilun puolen vuoden ajan kauppiasharjoittelijana helsinkiläisessä K-Supermarketissa.

– Tämä tarkoittaa, että tulevaisuudessa minulla on mahdollisuus jatkaa yrittäjänä ja rakentaa omaa ruokakauppaa. Vielä en kuitenkaan jätä lavoja. Keikkojen määrä vähenee huomattavasti, jotta voin kunnolla keskittyä oppimaan uutta ja omaksua minulle tuntemattoman vähittäiskaupan alan.

– Innolla kohti Alintataloa, mies päättää alla olevan päivityksen.

Ylin kuva: Instagram

SUOSITUIMMAT