Kovia paketteja isänpäivä- ja joululahjaksi!


Juhlakausi isänpäivineen ja jouluineen siintää edessä, joten alla lahjavinkkejä, jotka miellyttävät isää ja sopivat niin kotona viihtymiseen kuin ulkoiluunkin.

DJI OM 5 -käsivakain

Kuva- ja videomuistojen tekeminen isänpäivästä ja joulusta onnistuu helposti vaikkapa älypuhelimen kameralla. Kuvaamista voi helpottaa puhelimen kanssa käytettävällä DJI OM 5 -käsivakaimella, joka vakauttaa liikkuvaa kuvaa ja toimii tarvittaessa myös kätevänä kamerajalustana. Käsivakaimessa on monia kuvaamista helpottavia ja luovuutta parantavia ominaisuuksia, kuten ulottuvuutta lisäävä jatkovarsi ja uudet kuvaustilat. Käsivakaimessa on magneettinen, älypuhelimen suojakuorien yli ulottuva kiinnitysmekanismi, joka on yhteensopiva useampien älypuhelinmallien kanssa. DJI OM 5:ssä on myös innovatiivinen kahvan sisään menevä 215 millimetrin teleskooppinen jatkovarsi, joka tarjoaa uudenlaisia kuvakulmia ja kuvausmahdollisuuksia sisällön luomiseen. Suositushinta 159 euroa.

Noblechairs TX -pelituolit

Olipa kyse pelaavan isän ilahduttamisesta tai nuoremman aktiivipelaajan harrastuksen tukemisesta, korkealaatuinen pelituoli on sijoitus mukavuuteen ja parempaan ergonomiaan. Laadukas pelituoli tekee pelaamisesta miellyttävämpää ja on myös parempi paljon pelaavan vartalolle. Jimm’s PC-Storen edustamat noblechairs-pelituolit ovat olleet pitkään alansa johtotähtiä, jotka huokuvat arvokkuutta. Suositut EPIC-, HERO- ja ICON-tuolimallistot ovat nyt saatavana myös hengittävällä kankaalla päällystettyinä TX-malleina. Niiden tyylikäs kangasverhoilu ja miellyttävä fleecevuoraus tekevät tuoleista kestäviä ja mukavia käyttää. Lisäksi likaa hylkivä ja laadukas pintamateriaali kestää kulutusta ja on helppo pitää puhtaana. Pelituolit ovat saatavana myös valmiiksi koottuna ja kotiinkuljetuksella. Suositushinnat 379–419 euroa.

Jaybird Vista 2 -urheilukuulokkeet

Musiikin, äänikirjojen ja podcastien kuuntelu ei katso ikää tai sukupuolta. Seikkailunkestävät Jaybird Vista 2 -urheilukuulokkeet sopivat erinomaisesti kaikenlaiseen urheiluun, ulkona liikkumiseen ja muuhun liikkuvaan käyttöön lähes missä ääriolosuhteissa tahansa. Aktiivisen melunvaimennuksen ansiosta ne sopivat hyvin myös oman rauhan takaamiseksi meluisassa ympäristössä. Täysin langattomat tulppakuulokkeet sietävät hikeä, kosteutta, pölyä, tärinää, pudotuksia ja kolauksia. Lisäksi ne täyttävät Yhdysvaltain armeijan MIL-STD 810G -standardin ja IP68-kestävyystason vaatimukset. Kuulokkeet on myös näppärä ladata mukana tulevalla latauskotelolla. Oivallinen lahjaidea isälle tai joulupakettiin. Suositushinta 209 euroa.

Zepp-älykellot

Zepp-rannekelloissa toisiinsa yhdistyvät tyyli, laadukkaat materiaalit ja huippuluokan urheilutoiminnot. Näyttävästi muotoillut älykellot on luotu käyttäjänsä fyysinen ja henkinen hyvinvointi etusijalla. Nämä kellot tarkkailevat ja analysoivat sekä käyttäjänsä liikuntatottumuksia että unenlaatua. Tämän ansiosta ne sopivat yhtäältä sekä treenivaatteiden että edustuspuvun kanssa. Zepp-kellot mittaavat myös veren happisaturaatiota (SpO2-taso) ja sydämen sykettä. Lisäksi ne tukevat useita urheilu- ja kuntoilumuotoja. Vähävirtaiset kellot toimivat yhdellä latauksella tyypillisesti noin seitsemän päivää. Zepp-kello on hyödyllinen arvolahja lähimmäiselle. Suositushinnat 249–349 euroa.

Logitech G League of Legends -pelivälineet

League of Legends on yksi kaikkien aikojen suosituimpia kilpapelejä, jonka ympärille on järjestetty isoja kilpapelitapahtumia jo vuosia. Pelijulkaisija Riot Games ja laitevalmistaja Logitech G ovat yhteistyössä luoneet pelin ainutlaatuiselle tyylille kunniaa tekevän oheislaitevalikoiman, josta löytyy täydellinen lahja perheen jokaiselle pelaajalle. Tuotevalikoima sisältää pelikäyttöön suunnittelun näppäimistön, hiiren, kuulokkeet ja hiirimaton. Logitechin uudet League of Legends -pelivälineet ovat enemmän kuin valikoima pelitarvikkeita. Ne ovat legendojen työkaluja, jotka on taikuudella taottuja, tieteellä vahvistettuja ja mestareiden käyttämiä. Suositushinnat 49–129 euroa.

SUOSITUIMMAT