Kummisetä II -elokuvan kartano on myynnissä – katso upeat kuvat!


Jos olet nähnyt Kummisetä II -elokuvan, muistat varmasti myös elokuvassa nähdyn upean järvenrantakartanon. Kyseessä on Lake Tahoen kuvankauniissa rantamaisemissa sijaitseva Fleur du Lac, joka on nyt myynnissä 5,5 miljoonalla dollarilla.

Legendaarisessa elokuvassa kartanon tiluksilla tapahtui paljon dramaattisia kohtauksia, kuten mm. Fredo Corleonen murha järvellä, Michael ja Kay Corleonen murhayritys makuuhuoneessa konepistooleilla sekä Corleonen pojan kastejuhla.

Elokuvassa Corleonen mafiaperhe osti kartanon ja muutti Nevadaan osana suunnitelmaansa muuttaa toimintansa laillisemmaksi. Vuonna 1938 peräti 300 työntekijän voimin vain 29 päivässä rakennettu Fleur du Lacin kartano sijaitsee oikeasti Kalifornian puolella. Kartanon rakennutti teollisuusmagnaatti Henry J. Kaiser, joka rakensi myös Hooverin padon sekä lukuisia sotalaivoja ja lentokoneita Toisen maailmansodan taisteluihin. Kaiser kiihdytteli usein mielellään ystäviensä kanssa järvellä pikaveneillä ja nimesi kartanon lempikilpaveneensä mukaan. Fleur du Lac tarkoittaa suomeksi järven kukkaa.

Nykyisellään kartanoalueen kiinteistöt on uudistettu täysin ja se pursuaa ylellisyyttä yksityisenä alueena, jonka 60 702 neliön tiluksille rakennettiin 1980-luvulla 22 luksusasuntoa. Yksityisalueen asukkailla on käytössään mm. oma pursiseura, satama, tenniskenttiä, höyrysuihkuja, lämmitetyt uima- ja porealtaat sekä yksityinen uimaranta. Tiluksilla on myös oma kulkuneuvo kuljettajan kera ja vastaanottopalvelu.

Myynnissä oleva kartano oli alunperin alueen kehittäjän oma koti ja siinä on 390 neliötä, neljä makuuhuonetta ja viisi kylpyhuonetta. Upeassa järvenrantarakennnuksessa on suuria kivitakkoja olohuoneessa, kirjasto-mediahuoneessa sekä tilavissa vieras-sviiteissä.

Vaikka kartanoaluetta kiinteistöineen on remontoitu paljon vuosien varrella, alkuperäistä tunnelmaa on säilytetty pieteetillä. Katso alta kuvia tästä kerrassaan upeasta historian ja elokuvien taikaa henkivästä kartanosta. Jos kartanon ostaminen kiinnostaa, sitä kaupittelee Sotheby’s.

Lähde ja kuvat: Top Ten Real Estate Deals / Sotheby’s

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommentti
Kirjoita tähän nimesi

SUOSITUIMMAT