Kuvasarja Annimari Kortteen uskomattomasta muodonmuutoksesta ihastuttaa somessa


Aitajuoksija Annimari Korte, 33, julkaisi sometileillään kolmen kuvan sarjan, joista näkyy hänen häkellyttävä muodonmuutoksensa.

Ensimmäisessä, vuonna 2012 otetussa kuvassa Korte oli vastikään lopettanut uransa. Kuvan oton aikoihin Kortteella alkoi vaikea neljän vuoden sairastelukierre.

Vuonna 2016 otetussa kuvassa Kortteella on yllään bilemekko. Hän kertoo olleensa terveempi, mutta kuvan mekko oli hänen yllään ”huomattavasti enemmän” kuin urheiluvaatteet.

– Ja ei siinä mitään vikaa, mutta urheilu oli todella kaukainen ajatus! Korte kirjoittaa nauruhymiöiden kera.

Viimeisessä, tänä kesänä otetussa kuvassa näkyy Kortteen rautainen kilpailukunto. Raketin lailla eurooppalaisen aitajuoksun huipulle vuonna 2019 noussut Korte osallistuu Tokion olympialaisiin.

– 30 päivää niin tämä 9 vuoden matka uran lopettamisesta 2012 olympialaisten aikaan 2021 olympialaisissa kilpailemiseen huipentuu, hän iloitsee.

Korte on kärsinyt vaikeasta takareiden vammasta viimeiset puolitoista vuotta, mutta mikään ei näytä hidastavan urheilutähteä. Vaikeuksien kautta tiensä maailman huipulle taistelleen naisen unelma toteutuu jo olympialaisten starttiviivalla, kävi itse kilpailussa miten tahansa.

– Jos pääsen starttiviivalle niin on jo palkittu kaikki uurastus, Korte vastaa häntä olympiamenestykseen tsemppaavalle Twitter-seuraajalle.

Kuva: Instagram/annimarikk

SUOSITUIMMAT