Lapsensa kanssa kadonneen Johanna Tukiaisen kirjoitukset ovat karua luettavaa


Seiska kertoi aiemmin tällä viikolla, että Johanna Tukiainen on hakenut tyttärensä Marja-äitinsä luota ilman lupaa. Ennen tapahtunutta Johanna ja Isabelle-tyttären isä olivat menettäneet lapsensa huoltajuuden.

Viranomaiset eivät tämänhetkisen tiedon mukaan tiedä Johannan ja tämän lapsen olinpaikkaa.

Johanna oli ennen katoamista tehnyt huolestuttavia julkaisuja yksityiselle Instagram-tililleen. Niistä päätellen hän oli ajatunut jonkinlaiseen riitatilanteeseen vanhempiensa kanssa syntymäpäivänään 29. heinäkuuta.

– Menin tapaamaan vanhempiani, ja isäni sanoi, että olen h**ra ja l**ka. Oma isäni pilkkasi minua. Tiedän, että demonit ovat ottaneet hänet hallintaansa ja äitini myös, Johanna kirjoitti englanniksi vapaasti suomennettuna.

Kukaan ei ansaitse kuulla tällaista omilta vanhemmiltaan!!! Isäni kutsuu minua h***aksi ja äitini luuseriksi, joka ei pysty olemaan äiti. Hän on patologinen valehtelija ja narsisti. Isäni kohdalla en ole varma, mutta he molemmat saattavat olla narsisteja. Alan ymmärtää, miksi molemmat siskoni kuolivat nuorina. En syytä ketään, mutta totuus on tärkeä (tuoda esiin), Johanna jatkaa vapaasti suomennettuna.

SUOSITUIMMAT