”Läskit käyttää maskia” – suomalaisnainen laukoo törkeitä koronakommentteja!


Kerroimme viime viikolla suomalaisnaisesta, joka ilmoitti Facebookissa, että Viking Grace olisi saanut upota. Paulalla oli tähän kaksi perustelua. Ensinnäkin hänen mielestään ihmisen sietää kuolla, jos päättää lähteä risteilemään korona-aikana. Toisekseen siellä seilaa kuulemma vain roskasakki.

No niin. Hallootan toimituksessa on nyt tehty tutkivaa laatujournalismia (toimituksen huomatus: sarkasmia). Feissarimokat-sivustolle on ilmestynyt jälleen pöyristyttävä koronapäivitys. Toimituksella ei tietenkään ole varmaa tietoa siitä, onko kirjoittaja sama kuin laivan upottaja. Mutta epäilyt ovat vahvat kolmesta syystä.

Tämäkin nainen on nimeltään Paula ja kannanotto puolestaan yhtä käsittämätön kuin edellinenkin. Ja se kolmas syy: koska korona.

– Naurattaa, kun läskit ihmiset käyttää maskia… Hohhoijaa… Ihan niin kuin niitä kiinnostaisi terveys, Paula julistaa tällä kertaa.

Paulaaaaaaa! Mikäli tunnistat itsesi, otathan yhteyttä Hallootan toimitukseen. Haluaisimme kovasti tietää, kuka mielestäsi ansaitsee selvitä koronasta hengissä.

SUOSITUIMMAT