Lasten älyvapaa touhu huolestuttaa – ”hengenvaarallista leikkiä”


Sosiaaliseen mediaan on levinnyt kuva ja video, jossa pikkupojat harrastavat hengenvaarallista touhua.

Tapaus sattui lauantaina Kauniaisten suunnalla Koivuhovin alueella, jossa kaksi poikaa matkusti junan perässä sen rakenteissa roikkuen.

– Tällaiset tilanteet ovat harvinaisia ja todella vaarallisia. Se on hengenvaarallista leikkiä, kerrottiin VR:n viestinnästä viikonloppuna.

Silminnäkijöitä kehotetaan olemaan yhteydessä 112-hätänumeroon, mikäli kyseistä touhua havaitaan.

Junat kulkevat lähiliikenteessä jopa 120 kilometrin tuntivauhtia ja junien yläpuolella olevissa sähköjohdoissa kulkee 25 000 voltin jännite, joten vaara on erittäin suuri.

Junaliikenteen hidastuminen voi myös johtaa vahingonkorvauksiin, mikäli temppuilu aiheuttaa viivästymistä.

– Siitä voi tulla kustannuksia näiden henkilöiden kontolle, vaikka he eivät iän puolesta olisi rikosoikeudellisessa vastuussa, kertoo VR.

Vastaavanlaista touhua havaittiin myös menneenä syksynä, kun nuoret roikkuivat metrojunien rakenteissa niiden liikkuessa.

Lähde: Iltalehti

Kuvituskuva: Pixabay

SUOSITUIMMAT

Salkkarit-tähti meni naimisiin! Katso kuva persoonallisesta häätyylistä Seiskan kuvalinkistä

Seiskan kuvaaja on ollut todistamassa, kun Salatuista elämistä tunnetuksi tullut Petteri Paavola on astellut tuoreen vaimonsa kanssa kirkosta ulos.

Seiska: Piritasta eronnut Niklas Hagman löysi uuden rakkaan!

Seiska tietää kertoa, että entinen jääkiekkoilija Niklas Hagman on löytänyt elämäänsä uuden rakkauden. Hänen on nähty lomailevan Kreikassa näyttävän vaaleaverikön kanssa. Kaksikko...

Seiska: Sabina Särkän ja aviomiehen julkinen toiminta hämmästyttää

Seiska kertoo saaneensa jo pidemmän aikaa vihjeitä, että Sabina Särkän avioliitto olisi ajautunut jonkinlaiseen kriisiin. Miss Suomen perintöprinsessana...

Saija Tuupanen joutui hakeutumaan hoitoon – ainakin yksi keikka peruttu

Saija Tuupanen kertoo Instagramissa sairastuneensa. - Voi änkeröinen! Ääni katosi ja täällä matkataan lääkäriin, suosikkilaulaja selostaa.

Seiska: Vesa-Matti Loirin, 77, terveydentila romahti – joutui sairaalahoitoon

Koko kansan tuntema näyttelijä ja muusikko Vesa-Matti Loiri, 77, on joutunut sairaalahoitoon. Asiasta kertoi Seiskalle rakastetun viihdetaiteilijan lähipiiri.

Seiska: Vesa-Matti Loirin terveysongelmat pahenivat tragedian myötä

Kerroimme aiemmin tällä viikolla Seiskan uutisoinnin pohjalta, että Vesa-Matti Loiri, 77, on joutunut sairaalahoitoon. Viihteen monitaituri on kärsinyt...

Mika Salo esitteli tyttöystävänsä – poseeraavat yhdessä hääjuhlassa

Formula 1 -kisoissa nykyisin tuomarina sekä tv-lähetyksissä kommentaattorina toimiva entinen F1-kuljettaja Mika Salo, 55, oli viime keväänä lehtiotsikoissa hämmentävien naissuhteidensa takia.

Seiska: Stefan Thermanilta meni koti alta

Seiska uutisoi, että kohuliikemies Stefan Therman on joutunut muuttamaan pois asunnostaan Helsingin kantakaupungin arvokorttelista. Seiskan mukaan Thermanin naapurit saivat...

Vappu Pimiä miehelleen: ”Se oli sen sormuksen loppu”

Tanssii Tähtien Kanssa -juontaja Vappu Pimiä lomaili äskettäin miehensä Teemun kanssa kotimaassa. Pimiä kuvaili matkaa aikuisten "pussailulomaksi" ilman lapsia.

Seiska paljasti salaloman! Vaihtoiko Erika Vikman Dannyn goottirokkariin?

Erika Vikman, 29, ja The 69 Eyes -yhtyeen laulaja "Jyrki 69" Linnakivi, 53, nähdään syksyllä Vain elämää -sarjan uudella kaudella, joka kuvattiin...