Lola Odusogan yllätyspaljastus: ”Oon haaveillut salaa tästä hetkestä koko elämäni”


Vuoden 1996 Miss Suomi sekä saman vuoden Miss Universumin toinen perintöprinsessa Lola Odusoga, 44, työskentelee nykyisin tv-tuotannoissa. Hän kuitenkin paljasti tiistaina Instagramissa tehneensä uuden aluevaltauksen.

– Nyt se on totta!!! 💕💕💕

– Oon haaveillut salaa tästä hetkestä koko elämäni, mutta pitänyt tämänkin haaveen visusti itselläni.

Odusoga kertoo allekirjoittaneensa juuri elämänsä ensimmäisen kustannussopimuksen. Hänestä tulee kirjailija, ja samalla hän pääsee näpäyttämään arvostelijoilleen.

– Muistan kun aikanaan aloitin bloggaamisen ja dissaajia riitti, taas. Moni kommentoi, että ai säkin? Siis kaikkihan kirjottaa blogia, on niin muotia nyt, kuka sellasia jaksaa lukea?

– No, kaikki oikeat tahot on lukeneet aina. Ja koska kirjottaminen on ollut mun intohimo aina, tärkeintä on ollut että on saanut kirjottaa ☺️☺️

Blogin kirjoittaminen on ollut Odusogalle tärkeä etappi matkalla kirjailijaksi.

– Mun blogini on johtanut nyt lopulta siihen, että kirjoitin tänään nimeni yhden unelman alle, sillä tästä päivästä eteenpäin minua voi kutsua myös kirjailijaksi! 🥂✨

– Omaelämänkertaa ei kannata odotella, sellanen on musta julkaistu jo vuosia sitten toisen kirjailijan toimesta. Tämä on jotain ihan muuta ja selviää teille myöhemmin.

Odusoga sanoo nauttivansa nyt elämästä ”ihanassa kirjoituskuplassa”, mikä on hänen unelmiensa täyttymys.

Alla Lola Odusogan Instagram-julkaisu.

Kuvat: Instagram

SUOSITUIMMAT