Suvi Hartlin parani pyörätuoliin vieneestä sairaudesta – sairastui nyt uudelleen, syynä harava


Radio Novan juontaja Suvi Hartlin, 41, on joutunut kokemaan varsin erikoisia terveydellisiä haasteita parin viime vuoden aikana.

Hartlin kertoi maaliskuun alussa saaneensa ”terveen paperit” lähes kaksi vuotta kestäneen hoitojakson jälkeen. Kaikki alkoi Egyptin-matkasta, jonka aikana hän sai harvinaisen ärhäkän vatsataudin. Diagnoosin mukaan hän sai jälkitautina ärhäkän niveltulehduksen tai reuman. Kivut äityivät niin pahoiksi, että hänen puolisonsa joutui työntämään häntä pyörätuolissa.

Kun kaunotar oli lopulta parantunut vaivoistaan, hän sai uuden diagnoosin. Tällä kertaa kaikki alkoi haravoinnista.

– Kyllä nyt kevätintoilijaa rangaistaan. Haravoin äiskän tiluksia tunti tolkulla viime viikonloppuna ja puuhatessa iski kamala hiki. Riisuin takkini, iso virhe. 😭

Kivut iskivät seuraavana päivänä.

– Päivää myöhemmin iski maailman luokan niska-hartiajumi, enkä pystynyt enää liikkumaan ollenkaan. Voin kääntää päätä vain vasemmalle, viiltävä kipu vihloo ja melkein jokainen nukkumisasento sietämätön.

Hartlinin saama diagnoosi oli yhtä yllättävä kuin edellinenkin: haravan aiheuttama jumitila.

– Lekuri totesi, että olen kuumeessa ja diagnoosi on akuutti haravan aiheuttama jumitila. Saikkuu, kahta kolmiolääkettä ja lepoa, sillä pitäis lähteä.
Oli meillä kyllä äitin kanssa kivaa, löydettiin monta tulppaanin alkua joten zero regrets! 💪🏼🌱🌳💊

Artikkelikuva: Radio Nova

SUOSITUIMMAT