Lotta Hintsa poseeraa ensimmäisenä suomalaisena legendaarisen Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa – tässä ensimmäiset kuvat


Nykyisin vuorikiipeilyyn erikoistunut vuoden 2013 Miss Suomi Lotta Hintsa, 33, on päässyt ensimmäisenä suomalaisena maailmankuulun yhdysvaltalaisen Sports Illustrated -lehden uimapukunumeroon, jolla on vuosittain jopa 60 miljoonaa lukijaa.

Legendaarisessa uimapukunumerossa on totuttu näkemään maailmankuuluja supermalleja ja -tähtiä kuten Tyra Banks, Kate Upton, Heidi Klum, Beyoncé ja Kim Kardashian.

Hintsa pääsi maaliskuussa finalistien kuvausmatkalle Dominikaanisen tasavallan Punta Kanaan, ja nyt hän poseeraa uimapukunumeron sivuilla. Hintsa tavoitteli paikkaa lehdessä muun muassa tällä kuvalla.

Tässä kuvakooste finalistikuvauksista.

Hintsa iloitsee uimapukunumeroon pääsystä Instagramissa.

– Siitä lähtien kun näin Sports Illustratedin uimapukunumeron ensimmäistä kertaa vuonna 2010, se on vetänyt minua puoleensa. ✨ Koen vahvaa yhteenkuuluvuutta vahvojen naisten kanssa, naisten jotka saavat aikaan muutosta. Jä tässä minä olen. Minulla on tästä niin paljon muitakin ajatuksia, mutta nyt on aika antaa @yutsai88:n ottaman kuvan puhua puolestaan!!😍 

Alla Lotta Hintsan Instagram-julkaisu.

Kuvat: Instagram

SUOSITUIMMAT