Lue tästä horoskooppisi viikolle 38 (20.9–26.9.)


Oinas (21.3.–20.4.)

Älä etsi oikopolkuja tai säästökohteita terveyteesi liittyvissä asioissa. Kohtele kehoasi kunnioittavasti ja arvostavasti. Kärsivällisyytesi on tällä viikolla koetuksella. Keskity tekemään itsellesi tarkoitettuja asioita.

Härkä (21.4.–21.5.)

Asioiden pitäminen tasapainossa voi tuntua vaivalloiselta. Hyväksy, että kaikki ei aina mene niin kuin olisit toivonut. Edessä voi olla tunnemylläkkä. Muista ulkoilla ja liikkua.

Kaksoset (22.5.–21.6.)

Tällä viikolla on odotettavissa tunteiden vuoristorata. Yritä olla ottamatta itseäsi turhan vakavasti. Yksi varomaton teko saattaa aiheuttaa paljon harmia. Tee kaikkesi, että et kuormita toista liikaa.

Rapu (22.6.–22.7.)

Kaikki tuntuvat varovan käytöstään, mutta tämä ei tarkoita, ettetkö voisi olla rehellinen. Hyväntuulisuudellesi on nyt tilausta, johtuen ympärilläsi vellovasta draamasta. Tee niinkuin itsellesi on parasta. Mieti asioita pidemmälle.

Leijona (23.7.–22.8.)

Äärimmäinen herkkyytesi tietyissä tilanteissa saattaa saada sinut vetämään liian hätäisiä johtopäätöksiä. Älä oleta, ennen kuin tiedät kaikki yksityiskohdat. Tällä viikolla huomaat olevasi stressaantuneempi kuin aikoihin. Yritä olla huolehtimatta liikaa.

Neitsyt (23.8.–23.9.)

Voi olla, että tunnet olevasi pulassa, valitsitpa mitä tahansa. Sinulla saattaa olla monia mielipiteitä erääseen asiaan liittyen, mutta varo ettet loukkaa muita liian voimakkailla sanoilla. Älä kuitenkaan anna toisten kohdella sinua huonosti. Pidä huolta omasta hyvinvoinnistasi. 

Vaaka (24.9.–23.10.)

Tällä viikolla saatat vuodattaa joitakin kyyneliä. Etsi lohtua ja rauhaa luonnosta, jossa voit antaa tunteiden virrata vapaasti. Näköpiirissä on myrskyjä, mutta pilvien välistä pilkistää auringonsäteitä. Rauhan ja harmonian ajat ovat lähempänä kuin luulitkaan.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Yllättävät tunteet saattavat aiheuttaa vaikean tilanteen. Tärkeintä on olla reagoimatta liian voimakkaasti. Mitä rauhallisempana pysyt, sitä paremmin saat hoidettua asiat. Vietä aikaa omassa seurassasi.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Saatat haluta enemmän vapauksia tietyissä tilanteissa. Sinusta saattaa tuntua, että joku yrittää tukahduttaa sinua. Kaipaat seuraa ja läheisyyttä, mutta toisaalta haluat tehdä päätökset itsenäisesti. Varmista, että olet itse kokonainen ennen kuin uppoat liian syvälle suhteeseen.

Kauris (22.12.–20.1.)

Saatat joutua käyttämään älykkyyttäsi ja viehätysvoimaasi selvittääksesi tulenaran tilanteen. Ratkaisusi ongelmaan on huomion kiinnittäminen muihin asioihin. Älä kuitenkaan pakene tosiasioita. Edessä voi olla epämukavia päätöksiä.

Vesimies (21.1.–19.2.)

Tunteesi ottavat välillä vallan. Jotain on kehkeytymässä – pidä aistisi avoinna. Saatat joutua sanomaan asioita, joista et mielellään puhuisi juuri nyt. Älä sivuuta tunteitasi.

Kalat (20.2.–20.3.)

Tällä viikolla kannattaa keskittyä positiivisuuteen. Kuitenkin jos tunnet ärtymystä, surua tai suuttumusta, älä piilota tunteitasi. Kaikki muuttuu hyväksi, kun luotat itseesi ja kykyihisi. Huumorintajusi tuo pelastuksen erässä tilanteessa.

Kuva: Unsplash

SUOSITUIMMAT