Luokkakokous 3 -traileri on härski kuin mikä! Mukana myös Renny Harlinin rakas alusvaatteisillaan


Renny Harlinin, 61, ohjaaman Luokkakokous 3 -elokuvan ensimmäinen traileri ja juliste on julkaistu.

Mitäpä kuuluu heille nyt, koko kansan suosikeille: Nipelle, Tuomakselle ja Antille? Varsinkin Antille, jota maailma murjoo edestä ja takaa. Piristystä elämään tuokin Tuomaksen ja Nipen järjestämä sinkkuristeily, missä on tiedossa kaikkea sellaista, mitä risteilyltä sopii odottaakin. Sekä iäkäs isä, virolainen tappokone ja kiinalainen mafia.

Oheisesta harvinaisen härskistä trailerista näet esimakua Renny Harlinin kädenjäljestä. Kohdassa 0:59 marssii alusvaateisillaan myös ohjaajan uusi 26-vuotias rakas Johanna Kokkila. Parin rakkauden kipinä syttyi elokuvan kuvausten aikana.

Harlinin ohjaama Luokkakokous 3 – Sinkkuristeily on jatkoa jättisuosituille Luokkakokous ja Luokkakokous 2 – Polttarit-elokuville, jotka ovat saaneet elokuvateattereissa yhteensä yli 800 000 katsojaa. Luokkakokouksen kolmas tuleminen saapuu elokuvateattereihin vuonna 2021. Sitä tähdittävät edellisten elokuvien tapaan Sami Hedberg, Aku Hirviniemi ja Jaajo Linnonmaa. Elokuva perustuu tanskalaiseen Klassefesten-elokuvasarjaan, kuten sarjan aiemmatkin osat.

Luokkakokous 3 – Sinkkuristeily -elokuvan tuottavat Markus Selin ja Jukka Helle ja sen levittää Nordisk Film. Luokkakokous 3 on Markus Selinin ja Renny Harlinin ensimmäinen yhteistyö sitten Jäätävä polte -kulttielokuvan.

Renny Harlin on kautta aikojen tunnetuin suomalaisohjaaja ulkomailla. Hän on ohjannut muun muassa toimintaklassikon Die Hard 2 – Vain kuolleen ruumiini yli sekä Cliffhanger, Long Kiss Goodnight ja Ford Fairlane – Rokkidekkari -elokuvat. Lisäksi hän on toiminut tuottajana muun muassa Rambling Rose -elokuvassa, joka oli ehdolla kahteen Oscar-palkintoon. Renny Harlinin ohjaamat elokuvat ovat tuottaneet kaikkiaan yli miljardin dollarin kassatulot.

Alla uutukaisen juliste.

SUOSITUIMMAT