Maisa Torppa avautuu erostaan: ”Olin sanonut ainakin 50 kertaa, että mä en halua mennä sun kanssa naimisiin”


Kohublondi Maisa Torppa, 29, kertoo värikkäästä elämästään Ann-Mari Leinosen Pullapuoti-podcastissa. Hän myös avautuu muun muassa vuonna 2019 tapahtuneesta erostaan silloisesta kihlatustaan Jari-Matti Latvalasta, 35.

Torppa kertoo podcastin alussa voivansa fyysisesti erittäin hyvin ja että myös raskaudessa on kaikki tällä hetkellä ”todella hienosti”. Henkisellä puolella asiat ovat kuitenkin toisin. Torppa tilittää, että viime kuukausien kohuotsikot ovat vaikuttaneet häneen negatiivisesti ja että varsinkin hänestä kirjoitetut valheet ovat satuttaneet häntä suuresti.

Ristiriitainen julkisuus

Torppa sanoo vanhalle ystävälleen Leinoselle, että hänellä ”ei ole koskaan ollut halua julkisuuteen”. Hän ihmettelee, miksi on yksi Suomen seuratuimpia ihmisiä, vaikka ei ”koskaan käy missään eikä koskaan tee mitään”.

Torppa kertoo myös ihmettelevänsä joitakin hänestä tehtyjä lehtijuttuja, joista hän ei tunnista itseään ollenkaan. Hän sanoo sellaisten juttujen satuttaneen häntä niin paljon, että on mennyt lukkoon eikä ole voinut poistua kotoaan useaan viikkoon. Hän myös täräyttää ihmisten medialukutaidon olevan vielä ”kivikaudella” ja että ”sitä pitäisi opettaa koulussa”.

Aviomiehet

Torppa paljastaa katuvansa elämässään eniten käytöstään, kun hän erosi ensimmäisestä aviomiehestään, jonka kanssa hänellä on yhteinen lapsi. Hän sanoo tehneensä eron jälkeen päätöksen, ettei enää satuta toisia.

Hän kiittää nykyistä aviomiestään Mikkoa siitä, että ”on jaksanut” vaimoaan viime aikoina. Hän sanoo tukeneensa edellisessä parisuhteessaan toista osapuolta kolmen ja puolen vuoden ajan kokopäivätoimisesti, eikä tuolloin pitänyt elämästään.

”Mä en halua mennä sun kanssa naimisiin”

Jo Podcastin alussa Torppa sanoi, ettei halua puhua Latvalasta, mutta kun aiheeksi tulee pelko, hän kuitenkin kertoo erostaan rallitähdestä vuonna 2019.

Torppa sanoo pelänneensä julkista ryöpytystä niin paljon, että pysyi kiinni parisuhteessa, vaikka olisi halunnut erota. Hän sanoo tunteneensa helpotusta pakattuaan lopulta laukkunsa.

– Olin ajatellut ja näin unia siitä, että jossain on toinen ihminen, kenen kanssa mä voisin olla onnellinen. Mutta mä olen tässä vaan mun omassa ”pallo nilkassani”, Torppa sanoo.

Häitä oli suunniteltu pitkään.

– Kaikki oli varattuna ja mä olin sanonut ainakin 50 kertaa, että mä en halua mennä sun kanssa naimisiin. Ei ollut pienintäkään halua mennä naimisiin. Oli sellainen ahdistus sisälläni, että ei ziisus että miten mä pystyn alttarilla sanomaan että ”tahdon”, kun en mä tahdo. Että mitä mun pitää kengänpohjiin kirjoittaa, että ”help, auttakaa mua”. Että miten mä pääsen tästä pois.

Torppa sanoo olevansa nyt onnellinen uudessa elämässään.

– Mä vaihdoin rahan rakkauteen. Ihan puhtaasti. Ja kyllä kannatti.

Paluu televisioon

Podcastin lopussa Torppa paljastaa tekevänsä parhaillaan televisio-ohjelmaa, josta ei voi vielä kertoa enempää. Hän sanoo myös unelmoivansa sosionomin opinnoista.

Lähde: Pullapuoti-podcast

Kuva: Instagram

SUOSITUIMMAT