Maisa Torppa itkee hysteerisesti tv:ssä: ”Miten tämmöstä voi kestää?”


Uusi Gossip Moms -tosi-tv-sarja pyörähti tänään käyntiin Discovery + -kanavalla. Nimensä mukaisesti siinä seurataan neljän äidin elämää. Yksi heistä on kaikkien tuntema Maisa Torppa.

Julkkiskaunotar julkaisi tänään Instagramin stories-osiossa pätkän ohjelmasta. Aluksi Maisa lukee itsestään kirjoitettua uutista, jossa hänen kerrotaan ihastuneen lentäjään. Kyse on ajoista, jolloin Maisa työskenteli lentoemäntänä ennen äitiyslomalle jäämistä. Lukuosuuden jälkeen nainen puhkeaa lohduttomaan itkuun.

– Mä oon niin loppu. Mä oon niin loppu tähän. Miten tämmöstä voi kestää? Mä haluisin vaan elää tavallista elämää mun rakkaimpien henkilöiden kanssa. Mulla ei oo mitään valtaa, mä en pysty tekeen mitään. Mua pystytään vaan lyödä ja lyödä ja lyödä, Maisa sopertaa itkuisena.

Tekstiosuudessa hän lisää, ettei haluaisi enää muistella kyseisiä aikoja. Lisäksi Maisa tuo esiin, että hän on mahdollisesti saamassa uutisen julkaisijan vastuuseen asiasta. Hän kiistää ihastumiseen littyvän jutun todenperäisyyden jyrkästi.

SUOSITUIMMAT