Maisa Torppa järkyttyi Lidlissä saamastaan kohtelusta: ”En meinaa päästä yli”


Maisa Torppa kertoi torstaina Instagramin stories-osiossa käyneensä Lidlissä. Kohukaunotar selostaa, että hän pääsee vain kerran viikossa yksin kauppaan ilman vauvaa. Silloin Maisa yrittää ostaa koko viikon ruokatarpeet.

Näin tälläkin kertaa. Muuten kauppareissu oli sujunut mallikkaasti, mutta juomapuolen kohdalla oli nasahtanut. Tai pitäisikö sittenkin sanoa syömäpuolen, koska kyse on äidinmaidonkorvikkeesta.

– Meillä vauva syö pääsääntöisesti vielä maitoa, vaikka kiinteitä ollaankin aloiteltu. Menin kassalle ja mulle ilmoitettiin, etten saa kolmea lavaa ostaa, vaan ainoastaan kaksi. Luulin tätä aluksi vitsiksi, mutta mulle selitettiin, etten saa ostaa tätä viikon maitosatsia, koska muille ei sitten kuulemma jää, Maisa kertaa pöyristyneenä.

Hän tarkoittaa lavalla myyntierää, jossa on 12 äidinmaidonkorvikepakkausta. Äimistynyt Maisa selostaa, että heidän vauvelinsa juo 4-5 purkkia päivässä. Eli ei riitä 24 purkkia viikoksi ei sitten millään.

– Mä oon nyt niin järkyttynyt, että en meinaa päästä yli, Maisa kuvailee tuntojaan.

Kaikesta järkytyksestä huolimatta hän oli keksinyt ongelmaan ratkaisun. Maisa päätti jatkossa suunnata Prismaan ostoksille. Sanakäänteistä päätellen Jari-Matti Latvalan kanssa aikaisemmin avoliitossa ollut kaunotar on asioinut siellä ennenkin, mutta jostain syystä hän on jossain vaiheessa siirtynyt Lidlin asiakkaaksi.

SUOSITUIMMAT