Maisa Torppa sai poliisilta postia: ”Äärimmäisyyksiin mennyttä kiusaamista”


Seiska uutisoi tammikuussa, että Maisa Torpasta oli tehty useampi rikosilmoitus. Rikosnimikkeinä oli Seiskan tietojen mukaan muun laiton uhkaus ja kunnianloukkaus. Torstaina Maisa Torppa kertoi Instagramissa saaneensa asiaan liittyen poliisilta postia.

– Vuosi sitten uutisoitiin laajalti, että minusta on tehty rikosilmoituksia siitä, että tekisin perättömiä lastensuojeluilmoituksia ja loukkaisin ihmisten kunniaa. Lehtiin annettiin kamalia haastatteluita ja someen laitettiin syyttäviä ja mollaavia päivityksiä. Itse olen koko aika tiennyt, etten ole koskaan mitään laitonta tehnyt, joten en jaksanut tälläiseen julkiseen pelleilyyn lähteä mukaan, Maisa selostaa.

– Tänään tuli taas yksi päätös, jossa poliisin mukaan ei ole mitään syytä epäillä, että olisin henkilön kunniaa loukannut tai että olisin mitään perätöntä lastensuojeluilmoitusta tehnyt. Jo toinen loistava ja meille alusta asti selvänä ollut päätös tälle viikolle! kaunotar jatkaa.

Maisa ottaa kantaa myös siihen, miten hän on kokenut tilanteen.

– Mielestäni näiden perättömien rikosilmoitusten tekeminen ja vieminen julkisuuteen lehtien ja somen kautta kertoo pelkästään tekijästä itsestään. Äärimmäisyyksiin mennyttä kiusaamista. Kaikki alkaa ratketa.

Syyskuussa Seiska uutisoi, että Maisasta olisi tehty rikosilmoitus myös alaikäiseen lapseen kohdistuneesta uhkailusta. Lisäksi Seiska kertoi, että Maisan epäillään rikkoneen teräaseella lapsen vaatteita ja leluja. Mitä ilmeisimmin Maisa ei Instagram-päivityksessään ota kantaa kyseiseen rikosepäilyyn, koska hän viittaa kirjoituksessaan ”perättömiin lastensuojeluilmotuksiin ja ihmisten kunnian loukkaamiseen”.

SUOSITUIMMAT