Maria Veitola yökyläilee mielenkiintoisten julkkisten luona – ensimmäiseksi suunnataan Tuomas Kyrön lapsuuden maisemiin


Maria Veitola pakkaa jälleen pyjamansa ja lähtee yökylään. Suosikkisarjan kuudennella kaudella Maria vierailee tunnettujen suomalaisten kotien lisäksi heidän työpaikoilla, harrastuksissa ja kesämökeillä, sekä tapaa aiemmin tuntemattomia perheenjäseniä ja tärkeitä henkilöitä elämän varrelta. 

Neljästi kultaisella Venlalla palkitun Yökylässä Maria Veitolan kuudennella kaudella Maria Veitola yöpyy muun muassa Tuomas Kyrön, Roni Backin, Maisa Torpan, Jukka Rintalan, Maaret Kallion, Esa Tikkasen, Eija Vilppaan, Tuure Kilpeläisen ja Manuela Boscon, Jukka Hildénin, Kape Aihisen, Vappu Pimiän ja Sannin luona. Viimeiset kaksi nimeä paljastetaan myöhemmin. 

Yökyläreissujen aikana luvassa on tarinoita rakkaudesta, itsensä löytämisestä ja kipeistä hetkistä, hienoja kohtaamisia, tunteikkaita keskusteluita ja heittäytymistä – hersyvää iloa unohtamatta. Moni ennakkoluulo muuttuu, kun julkkikset paljastavat heidän todellisen minänsä.

1/14: Tuomas Kyrö

yökylässä-Maria-Veitola-Tuomas-Kyrö

Kauden avausjaksossa to 3.9. klo 21 alkaen Maria ja kirjailija Tuomas Kyrö lähtevät yökylään Tuomaksen lapsuuden maisemiin. Tuomas ja Maria muistelevat, millaista oli olla nuori 80-luvulla samalla kun Tuomas haaveilee maksamakkanranmakuisista eläkepäivistä.

2/14: Roni Back

yökylässä-Maria-Veitola-Roni-Back

Maria vierailee tubettaja Roni Backin luona Pitäjänmäessä, missä tavataan myös Ronin tyttöystävä Airi. Avanto-uinnin ja karjalanpiirakoiden teon lomassa Roni pohtii kasvuaan ujosta pojasta sometähdeksi sekä kertoo miksi hän ei halaa. 

3/14: Maisa Torppa

yökylässä-Maria-Veitola-Maisa-Torppa

Maisa Torppa kutsuu Marian uuteen ja pullantuoksuiseen kotiinsa Nurmijärvelle. Karjalaiset itkijänaiset herkistyvät, kun Maisa kertoo julkisuuden varjopuolista ja Maria kokee millaista on kun ennakkoluulot pettävät. 

4/14: Jukka Rintala

yökylässä-Maria-Veitola-Jukka-Rintala

Maria tapaa vaatesuunnittelija Jukka Rintalan Rovaniemellä ja pääsee näyttelyyn ihastelemaan Jukan luomuksia. Illallisella juodaan samppanjaa ja syödään Versacen lautasilta, kun taas aamupala alkaa hula-vanteen pyörityksellä.

5/14: Maaret Kallio

yökylässä-Maria-Veitola-Maaret-Kallio

Maaret Kallio ja Maria viettävät nauruntäyteisen yökylän Maaretin luona Espoossa. Vastaanottonsa lisäksi Maaret esittelee Marialle ihastuttavan terapiakoiransa sekä haastaa Marian pohtimaan omaa elämäänsä.

6/14: Esa Tikkanen

yökylässä-Maria-Veitola-Esa-Tikkanen

Jääkiekkolegenda Esa Tikkanen kutsuu Marian yökylään ja palaa muistelemaan millaista elämä oli kaukalossa. Maria rakastuu timanttisiin mestaruussormuksiin ja kuulee mitä perhe merkitsee Esalle.

7/14: Jukka Hildén

yökylässä-Maria-Veitola-Jukka-Hilden

Maria matkaa Jukka ja Chachi Hildénin luokse Ähtäriin. Yökylän aikana tunteet vaihtelevat syvällisistä ja herkistä keskusteluista riemun kiljahduksiin mönkijäradalla. 

8/14: Eija Vilpas

yökylässä-Maria-Veitola-Eija-Vilpas

Maria yökyläilee lapsuudenidolinsa Eija Vilppaan luona Espoossa. Eijan tarttuva nauru raikaa, kun hautausmaalla juodaan mielikuvituskahvit. Illalla keskustellaan elämää muuttavista hetkistä.

9/14: Kape Aihinen

yökylässä-Maria-Veitola-Kape-Aihinen

Keittiömestari Kape Aihinen ja Maria aloittavat yökyläilyn Turusta, Kapen kotikaupungista. Vaikeasta vuodestaan toipuva Kape kertoo rehellisesti ravintola-alan raadollisuudesta sekä paljastaa Marialle tavaramerkkihiustensa salaisuuden.

10/14: Tuure Kilpeläinen ja Manuela Bosco

yökylässä-Maria-Veitola-Tuure-Kilpeläinen-ja-Manuela-Bosco

Maria pakkaa laukkunsa ja suuntaa kohti laulaja-lauluntekijä Tuure Kilpeläisen ja taiteilija Manuela Boscon kakkoskotia Inkeroisissa.

11/14: Vappu Pimiä

yökylässä-Maria-Veitola-Vappu-Pimiä

Vappu Pimiä ja Maria ajelevat järven rannalle yökyläilemään. Mökillä Maria tapaa mysteerimieheksi kutsutun Teemun sekä näkee, kuinka energinen Vappu rauhoittuu metsän keskellä.

12/14: Sanni

yökylässä-Maria-Veitola-Sanni

Maria yökyläilee laulaja-lauluntekjä Sannin kodissa Helsingissä.

Viimeisen kahden jakson yökyläilyisännät- tai emännät paljastetaan myöhemmin.

Uudet Yökylässä Maria Veitola -jaksot starttaavat torstaina 3.9. klo 21.
Ohjelma on katsottavissa myös mtv-palvelussa ja C More -suoratoistopalvelussa. 

Kuvat: MTV

SUOSITUIMMAT