Marianne Kallio paljastaa joutuneensa järkyttävän teon uhriksi


Marianne Kallio on yksi Ylen Sinkut paljaana -ohjelman tähdistä. Julkkiskaunottaresta kertova jakso nähdään TV2:lla tänään 7. tammikuuta kello 21.30 alkaen.

Ohjelmassa yleensä täydessä tällingissä nähdyt naiset paljastavat meikittömät kasvonsa ja menevät treffeille muiden valitsemissa vaatteissa. Lisäksi he kertovat elämänsä kipukohdista. Mariannen tarina on järkyttävää kuultavaa. Hän paljastaa joutuneensa kahdesti seksuaalirikoksen uhriksi.

– Ensimmäinen raiskaus tapahtui mulle teini-iässä. Ensin en edes ymmärtänyt, että se oli raiskaus. Asia alkoi kuitenkin vaivaamaan minua. Uskalsin puhua lopulta asiasta ja tajusin, että minut on raiskattu. 

Toinen raiskaus oli tapahtunut Mariannen ollessa työmatkalla. Hänelle oli järjestetty majoitus ja matkat tilaajan toimesta. Kaikki ei kuitenkaan ollut ollut niin kuin oli sovittu.

– Kun menin huoneeseen, tajusin, etten ollut ainoa kenen tavaroita siellä oli. Olin koko viikonlopun raiskattuna ja se videoitiin. Ajan myötä selvisi, etten ole ainoa uhri. Hän on tehnyt niin monelle, Marianne kertaa tuskaista kokemustaan.

Sinkut paljaana on katsottavissa myös Yle Areenassa.

SUOSITUIMMAT