Martina Aitolehden jättämä Hannu Pikkarainen: ”Olen itkenyt. Paljon. Harmittaa.”


Entinen jääkiekkoilija ja Martina Aitolehden ex-kumppani Hannu Pikkarainen kertoi Instagramissa oman näkemyksensä erosta. Hän avautui tunteistaan vastatessaan seuraajien kysymyksiin Instagram Stories -osiossa.

Viime keväänä umpirakastunut pariskunta oli vielä onnellisena suunnittelemassa yhteistä lasta, mutta välit alkoivat rakoilla elokuussa, kun Pikkaraisen saama seksuaalirikossyyte tuli julki. Pari erosi, mutta palasi pian taas yhteen. Ennen vuodenvaihdetta tapahtui kuitenkin lopullinen ero, joka Pikkaraisen mukaan tuli hänelle täytenä yllätyksenä. Pikkarainen sanoo, että erosta toipuminen on ollut hänelle vaikeaa.

– Eihän tämä tilanne ole sitä mitä elämältä halusin. Päivälleen tasan vuosi sitten tapahtui hienoja asioita. Parasta mitä luulin elämän mulle tuoneen. En olisi uskonut, että olisin yhtäkkiä tässä tilanteessa. Haaveena oli ihan muuta. Näillä nyt mennään, enkä tiedä mitä huominen tuo, Pikkarainen kirjoittaa.

Häneltä myös kysyttiin, harmittaako häntä ero Aitolehdestä.

– Olen itkenyt. Paljon. Harmittaa, hän vastasi kuvassa, jossa hän itkee.

Pikkarainen sanoo haaveilevansa edelleen elämän jakamisesta toisen ihmisen kanssa. Lapsiakin hän sanoo ehkä toivovan, sillä hänestä ”oli tosi hienoa saada olla edellinen vuosi kahden upean lapsen elämässä”. Aitolehdellä on kaksi tytärtä, 12-vuotias Victoria (isä Esko Eerikäinen) ja 9-vuotias Isabella (isä Stefan Therman).

Aitolehti on poistanut Pikkaraisen kuvat Instagramistaan, mutta Pikkarainen ei ole tehnyt samoin.

Pikkaraisen seksuaalirikossyytettä käsitellään tänä keväänä Helsingin käräjäoikeudessa.

SUOSITUIMMAT