Martina Aitolehti poisti rakkaudentunnustuksensa: ”En luovu susta koskaan”


Hyvinvointiyrittäjä Martina Aitolehti, 38, on bongattu viime aikoina tiiviisti yhdessä entisen jääkiekkoilijan, nykyisen padel-valmentajan Hannu ”Hank” Pikkaraisen, 37, kanssa.

Viikonloppuna Aitolehti julkaisi Instagram-tilillään yhteiskuvan, jossa hän ensimmäistä kertaa kuulutti julkisesti rakkauttaan.

– En luovu susta koskaan ❤️, Aitolehti kirjoittaa kuvatekstissä.

Kuvassa Pikkarainen halaa Aitolehteä takaapäin ja pitää toista kättään tämän alavatsalla. Erikoista kuvassa oli yllättävän rakkaudentunnustuksen lisäksi se, että se myös poistui mystisesti kuvapalvelusta. Myöhemmin se kuitenkin palasi takaisin. Katso kuva alta.

Nopeasti edennyt rakkaus

Seiskan paparazzi seuraili pääsiäisen aikoihin Pikkaraista, joka vieraili Aitolehden asunnolla ahkerasti. Seiskan mukaan myös ”monet Hannun päivän ensimmäisistä Instagram-päivityksistä ovat ilmestyneet someen Martinan makuukammarista”.

Paparazzi on sittemmin kuvannut pariskunnan lenkkeilemässä ja he ovat myös itse julkaisseet somessa yhteisiä liikunta-aiheisia kuvia.

Aitolehti ei ole halunnut kommentoida uutta suhdettaan Seiskalle.

Aitolehden värikkäät suhdekiemurat

Aitolehti erosi viime vuoden pääsiäisenä monivuotisesta avomiehestään Stefan Thermanista, 33, ja samalla käräytti miehen poliisille humalassa ajamisesta. Therman oli juuri sitä ennen Seiskan mukaan tunnustanut Aitolehdelle pettäneensä tätä Sofia Belórfin, 31, kanssa. Eron jälkeen Therman aloitti myrskyisän suhteen Belórfin kanssa.

Aitolehdellä oli kesällä salamaromanssi palomiehen kanssa, mutta tämä ei innostunut mediahuomiosta ja päätti suhteen.

Seuraavaksi Aitolehti tapasi Ibizalla Nanna Karalahden esittelemänä ”tumman miljonäärin” eli irakilaistaustaisen ruotsalaismiehen, josta Aitolehti käytti nimeä herra B. Aitolehti sai osakseen kritiikkiä matkustellessaan tapaamaan miestä useasti Dubaihin koronarajoituksista huolimatta, koska sanoi olleensa niin rakastunut häneen. Viime vuoden lopulla Seiska uutisoi herra B:n rikostaustasta. Pari vietti lehden mukaan yhdessä uuttavuotta, mutta alkuvuodesta heidän välinsä viilenivät ja mies palasi Seiskan mukaan exänsä luokse.

EDIT: Klo 14.05. Muokattu tekstiä, koska kuva palasi Instagramiin.

Kuva: Instagram

SUOSITUIMMAT